Ivana Plechinger predstavila svoju knjigu 'Ono što ostaje, uvijek ljubav je'

Moždani udar prije četiri godine i smrt oca prošle godine u veljači potaknuli su pjevačicu, skladateljicu, televizijsku i radijsku voditeljicu Ivanu Plechinger da napiše knjigu "Ono što ostaje, uvijek ljubav je" (Naklada Ljevak), a koju je predstavila čitateljima u četvrtak navečer u prepunom zagrebačkom kafiću Velvet

Big 1029 3255

Moždani udar prije četiri godine i smrt oca prošle godine u veljači potaknuli su pjevačicu, skladateljicu, televizijsku i radijsku voditeljicu Ivanu Plechinger da napiše knjigu "Ono što ostaje, uvijek ljubav je" (Naklada Ljevak), a koju je predstavila čitateljima u četvrtak navečer u prepunom zagrebačkom kafiću Velvet.

U svome prvijencu Ivana Plechinger iskreno iznosi vlastiti put od duboke tuge koju je proživljavala još od djetinjstva u kojem joj je majka umrla od raka, preko vlastite borbe s bolešću do trenutka u kojem se za nju sve prelomilo, kada u njezinu domu iznenada umire otac za kojeg je bila jako vezana. Unatoč svemu, njezina je knjiga prepuna ljubavi i nade, a može poslužiti kao svojevrstan vodič prema boljem životu kojem svi težimo. U njoj autorica ukazuje na neprocjenjive vrijednosti zahvalnosti, oprosta i ljubavi prema samima sebi.

O knjizi su govorili pisac Bruno Šimleša, glumica i TV voditeljica Doris Pinčić i urednik knjige Kristijan Vujičić, a na kraju predstavljanja cijela obitelj Kovačić otpjevala je svoj posljednji hit, pjesmu "Božić je, ono što ostaje" i time obradovala sve prisutne.

Ivana svojom knjigom poručuje: "Ovo je dobra knjiga za dobre ljude. U njoj ćete naći upute kako s osmijehom kroz život bez obzira na situacije kroz koje prolazite". Autorica je u dirljivom govoru zahvalila svima koji su došli na predstavljanje te istaknula da je knjigu pisala s namjerom da svoje iskustvo podijeli s drugima u nadi da će njezina osobna priča o problemima i traumama, kao i putu prema radosnom životu pomoći i drugima. (N. K.)

 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više