Autorica bestselera 'Superhrana' Julie Montagu gostuje u Zagrebu

Nevjerojatne energije i zaraznog osmijeha, Julie Montagu prava je zvijezda zdrave prehrane, popularna učiteljica joge, poduzetnica i spisateljica. Predavanje će održati u petak, 18. studenoga, u 19 sati, u zagrebačkoj Makronovi

Big 1069 3361

Autorica bestselera "Superhrana", koji je u Hrvatskoj objavila nakladnička kuća Planetopija, od 18. do 20. studenoga gostuje u Zagrebu. Julie će održati predavanje na temu življenja u energetskom obilju (petak, 18. 11. u 19 sati, Makronova) te čak dvije poludnevne radionice: radionica kuhanja sa supernamirnicama (subota, 19. 11. od 10 do 13 sati) i radionica vinyasa joge (nedjelja, 20.11. od 10 do 14 sati).

Nevjerojatne energije i zaraznog osmijeha, Julie Montagu prava je zvijezda zdrave prehrane, popularna učiteljica joge, poduzetnica i spisateljica. Amerikanka sa stalnom adresom u Londonu oduševila je svijet svojim pristupom koji naziva flexie foodie i izvrsnim receptima sa supernamirnicama. Osim toga, Julie Montagu poučava jogu i zdravu prehranu u vrhunskim londonskim studijima, a zvijezda je i novog zabavnog programa američke mreže Bravo Ladies of London. “Mozak“ je u pozadini novog internetskog tečaja prehrane The Flexie Foodie Academy i kreatorica vlastite linije energetskih međuobroka.

“Nikada si ne bismo trebali uskratiti mogućnost da se osjećamo sjajno, a određena načela prehrane mogu nam svima donijeti velike dobrobiti. Drugim riječima, ako ste dovoljno fleksibilni možete imati - i ovce i novce. I zato samu sebe nazivam The Flexi Foodie – fleksibilna obožavateljica hrane!“, kaže Julie Montagu.


PREDAVANJE:
Petak, 18. 11. u 19 sati
KAKO OSTVARITI ŽIVOT U ENERGETSKOM OBILJU
Makronova, Ilica 11/1, Zagreb
Ulaznica: 50,00 kn
 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više