Poklanjamo pet kutijica s inspiracijskim karticama „Škola života“ Brune Šimleše

Piše Tanja Tolić
Tko vam je najbitniji? Kako se opiti koktelom? Zašto nerealna očekivanja nemaju smisla? Kako zdravo odgojiti djecu? Kako ljubiti sebe?

Ako ste uživali u najnovijoj knjizi Brune Šimleše, “Škola života”, onda će vam se svidjeti i njegove inspiracijske kartice koje su se upravo počele prodavati u svim hrvatskim knjižarama, a predivan su podsjetnik na neka od pitanja i odgovora s početka teksta.
Kartice je, kao i knjigu, objavila zagrebačka nakladnička kuće V.B.Z., a paketić od 56 kartica prodaje se po cijeni od 89 kuna. Inspiracijske kartice sadrži neke od najljepših misli iz “Škole života”, a autor ih je, kako kaže, odlučio kreirati kao podsjetnik na najintimnije i najnadahnutije dijelove knjige koji otkrivaju savršenu ljepotu svijeta u nama i oko nas.
“S karticama se igrajte kako god želite. Izvlačite ih u trenucima kada vam je potrebna inspiracija i usmjerenje ili probajte naći odgovore na neka svoja pitanja. Sretno!”, piše Bruno.

Portal Najbolje knjige i V.B.Z. poklanjaju vam pet kutijica s inspiracijskim karticama. Da biste ih dobili na dar, zadatak je jednostavan – opišite kako ljubite sebe! Vaše pismo samome sebi ne mora biti dugačko, ali bismo voljeli da vam zagrije srce dok ga pišete. Mi ćemo odabrati pet nama najljepših i nagraditi vas.

Pisma nam šaljite na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com do idućega petka, 30. srpnja, a u ponedjeljak, 2. kolovoza, objavit ćemo imena pet sretnih dobitnika kartica i na portalu objaviti njihova pisma. Dobitnike ćemo dodatno kontaktirati mailom da nam pošalju svoju adresu kako bi primili dar.

Za inspiraciju neka vam posluži tekst s Brunine kartice koja nosi naslov „Ljubiti sebe“. Bruno piše: „Ljubav prema sebi nije odraz vaše samodopadnosti, narcisoidnosti, prepotentnosti, arogancije ili sebičnosti. Osjećati ljubav prema sebi ne znači da smatrate da ste najljepša niti najbolja osoba na svijetu, već samo da osjećate svoju ljepotu i da, zahvaljujući tome, volite sebe. Vi ste bića koja su stvorena da osjećaju ljubav prema sebi. Sve u vama dizajnirano je da biste mogli uživati u sebi“.

Sretno!
 

Facebook komentari

Novo u katalogu