Znanje otvara svoju knjižaru u bivšem prostoru Algoritma u Gajevoj

Nakladnička kuća Znanje od sutra, 16. kolovoza, nakon dugo vremena ponovno otvara vlastitu knjižaru u Zagrebu, u prostoru bivše knjižare Algoritam Mozaik, na adresi Gajeva 1, Hotel Dubrovnik.

U knjižari će biti zastupljeni naslovi brojnih hrvatskih nakladnika, najnovija izdanja svjetskih i domaćih bestselera, publicistike i stručne literature, darovni program, kao i program papirnice.

Osim toga, u knjižari će se ponovno naći veliki izbor knjiga na stranim jezicima iz svih područja te bogati odjel multimedije. U prizemlju će na velikom odjelu za djecu biti mnoštvo slikovnica, knjiga i najpopularnije društvene igre. Ljubitelji stripova moći će uživati u brojnim hrvatskim i stranim izdanjima, a bit će tu i veliki izbor kompjutorskih igara i filmskih DVD-ova.

Povodom otvaranja knjižare, od 16. do 31. kolovoza Znanje kupcima daruje 25 posto popusta na sva svoja izdanja.

U knjižari planiraju organizirati različita događanja, promocije knjiga, gostovanja stranih i domaćih autora te raznolike privlačne ponude za sve ljubitelje knjiga. Stoga se nadaju, stoji u priopćenju, da će Zagrepčani, kao i njihovi domaći i strani gosti u ovoj kultnoj knjižari u samom srcu grada opet pronaći voljeno mjesto koje im otvara vrata prema novim svjetovima i kojemu će se uvijek rado vraćati. (N. K.)


 

Facebook komentari

Novo u katalogu