Knjige u srcu grada od 13. do 17. svibnja u Zagrebu

Nakladnička kuća Znanje i ove godine organizira tradicionalnu kulturnu manifestaciju - sajam knjiga pod nazivom Knjige u srcu grada koja će se održati u razdoblju od 13. do 17. svibnja u Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića

Big 1172 3589

Nakladnička kuća Znanje i ove godine organizira tradicionalnu kulturnu manifestaciju - sajam knjiga pod nazivom Knjige u srcu grada koja će se održati u razdoblju od 13. do 17. svibnja u Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića.

Svaki dan od 8 do 21 sat posjetitelje će na Trgu bana Jelačića dočekati bogata ponuda od nekoliko tisuća naslova za velike i male čitatelje i veliki popusti na sve naslove.

U ponudi će se naći raznoliki izbor mnogih hrvatskih nakladnika poput Znanja, Vorta Palabre, V.B.Z.-a, Mozaika knjiga, Naklade Ljevak, Leo commerca, Frakture, Naklade Uliks, Naklade Begen, Sandorfa, Naklade Cvrčak, Egmonta, Fokus komunikacija, Jesenskog & Turka, Strip agenta i drugih. Osim beletristike, priručnika i naslova za djecu, na sajmu će se naći i velik izbor naslova na stranim jezicima, kako bi i strani turisti i posjetitelji Zagreba mogli pronaći ponešto za sebe.


 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više