Proširili smo nagradni natječaj: recenzirajte bilo koju Algoritmovu knjigu!

Do kraja nagradnog natječaja Algoritma i portala Najbolje knjige – za najbolju recenziju, ostalo je još nešto više od tjedan dana, a mi smo vam odlučili olakšati posao. S obzirom da su neki od vas rekli kako je prošlo dosta vremena otkako su pročitali knjige koje je trebalo recenzirati, odlučili smo natječaj proširiti tako da možete recenzirati bilo koju Algoritmovu knjigu!

Sve drugo vrijedi i dalje. Dakle, odaberite neku Algoritmovu knjigu i napišite nam zašto vam se knjiga sviđa, što vas se posebno dojmilo, zašto biste ju preporučili za čitanje… ili, jednostavno, ispričajte nam svoj dojam, onako kako biste ga ispričali prijatelju da vas upita zašto vam je knjiga dobra.

Nakon što napišete recenziju, pošaljite je na sljedeći e-mail: najboljeknjige@najboljeknjige.com

Natječaj za najbolju recenziju traje do 7. rujna, a dobitnike ćemo objaviti 14. rujna. Nagradit ćemo ukupno 10 recenzija, odnosno 10 recenzenata, a najbolje će odabrati glavna urednica Algoritma Ivana Pavelić i glavna urednica portala Najbolje knjige Tanja Tolić.

Pobjednika natječaja, odnosno najbolju recenziju, Algoritam nagrađuje paketom od tri knjige u kojem će biti roman Johna Harta “Niz rijeku”, potom onaj Davida Sedarisa “Kad ste utopljeni u plamenu” i “Suprotno od ljubavi” Julie Buxbaum. Također, Algoritam će i najbolju recenziju objaviti u svom Predlistu, besplatnom časopisu za promicanje kulture čitanja i kućnu zabavu, koji objavljuje dvaput mjesečno, svakog drugog četvrtka. Recenzije koje zauzmu drugo, treće, četvrto i peto mjesto bit će nagrađene s dvije Algoritmove knjige - romanima Johna Harta “Niz rijeku” i Davida Sedarisa “Kad ste utopljeni u plamenu”. Oni sudionici čije recenzije zauzmu šesto, sedmo, osmo, deveto i deseto mjesto bit će nagrađeni jednim romanom – “Suprotno od ljubavi” Julie Buxbaum.

U natječaju mogu sudjelovati i knjigoljupci izvan Hrvatske, a Najbolje knjige će sve poslane recenzije – ukoliko se sudionici natječaja slože - objaviti na portalu, po završetku natječaja. Budući da će nagrađeni knjige dobiti na kućnu adresu, uz recenzije nam obavezno pošaljite i svoje ime i prezime i adresu stanovanja.
Sretno!
 

Facebook komentari

Novo u katalogu