Počela radionica pravopisa koju vodi prof. Alemko Gluhak

Č i ć su vaša noćna mora, a od pogađanja kad dolazi „ije“, a kada „je“, zaboli vas glava. Bez kompjutorske provjere pravopisa, niste u stanju napisati niti slova? Vrijeme je za CEKAPE!

Big 142 482

Niste u stanju napisati službeni dopis ili seminarski rad bez kompjutorske provjere pravopisa? Ne „čujete“ razliku između č i ć, ne razumijete kad dolazi ije, a kad je? Ukratko, pravopis je vaša noćna mora...

U Centru za kreativno pisanje (CEKAPE), u Amruševoj 10 u Zagrebu, upravo je počela radionica pod nazivom „Želim znati više i bolje (hrvatski)“ koju vodi prof. Alemko Gluhak. Na radionici će biti govora o osnovnim i najčešćim pogreškama u pisanju, a prof. Gluhak će vam pokazati i kako ih ispraviti.

Također, u Centru za kreativno pisanje još se stignete prijaviti i za radionicu scenarija, novinarsku radionicu, radionicu proze i radionicu poezije, a postoji i radionica za uređivanje časopisa. Više informacija možete doznati na www.cekape.com
 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više