Dođite na promociju knjige i kartica “Škola života” te predavanje o savršenosti

Urednik, pisac i kolumnist Jutarnjeg lista Bruno Šimleša u utorak, 12. listopada, u zagrebačkoj knjižnici “Bogdan Ogrizović”, u Preradovićevoj 5, s početkom u 17.30 sati predstavit će treće izdanje svoje posljednje knjige “Škola života” te inspiracijske kartice koje su nastale na temelju knjige.

“Škola života” Brunina je peta knjiga koju opisuju kao knjigu koja posjeduje praktičnost “Tajne” i dubinu koju imaju knjige Eckharta Tollea. Sam autor opisuje je sljedećim riječima: “Ovo je škola koja ima najambicioznije moguće gradivo i najuzvišeniji cilj – ona vas želi naučiti kako da živite sretno! Kako da doista živite, a ne samo preživljavate. U ovoj ćete školi naučiti kako da svoj život ne shvaćate kao generalnu probu, već da ga živite vrhunski punim plućima”.

Autor će na promociji održati i predavanje o savršenosti, kojoj je posvećeno posebno poglavlje u knjizi. Za ideju savršenosti Bruno kaže da će postati nova paradigma u svijetu duhovnosti, a više o tome zašto smo savršeni već sada - ovakvi kakvi jesmo i sa svim našim manama - moći ćete doznati iz predavanja.
 

Facebook komentari

Novo u katalogu