Poklanjamo dva primjerka nove knjige Zorana Milivojevića “Emocije”!

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri portala Najbolje knjige i nakladnika Mozaik knjiga napišite nam i pošaljite kratki esej o tome što su po vama emocije i zašto su bitne za naš život

Koja je razlika između raspoloženja i samoosjećaja? Što nisu, a što jesu emocije? Kad su osjećaji pretjerani, a kad su adekvatni? Je li osjećaje moguće kontrolirati?

Ovo su tek neka od pitanja na koja na čak 592 stranice odgovara poznati psihoterapeut dr. Zoran Milivojević u svojoj novoj knjizi naziva “Emocije”, a koju će predstaviti hrvatskoj publici u srijedu, 24. studenoga, s početkom u 19 sati, u dvorani Bruxelles, u Europskom domu (Jurišićeva 1, Zagreb).

Portal Najbolje knjige i hrvatski nakladnik Milivojevićevih knjiga, Mozaik knjiga, pripremili su vam pak malu nagradnu igru i dva vrijedna dara – poklanjamo dva primjerka nove knjige Zorana Milivojevića!

Da biste knjigu osvojili, potrebno je učiniti sljedeće – od danas do četvrtka u ponoć napišite i pošaljite nam zašto mislite da su emocije važne u ljudskom životu i što su, po vama, uopće emocije.

Odgovore šaljite isključivo na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com, a u nagradnoj igri mogu sudjelovati i fanovi izvan Hrvatske!

Sretno!
 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više