Hrvatski prijevod nastavka “Palog anđela” bit će objavljen početkom veljače!

Zasad još nije poznat naslov drugog dijela serijala o palim anđelima, koji u originalu glasi “Torment”, no drugi roman iz tetralogije Lauren Kate o palim anđelima također će se prodavati za samo 19,90 kuna

Big 176 638

Kad stigne u zlokobnu popravnu ustanovu Mač i križ, Luce Price istog će trena osjetiti neobičnu povezanost sa tajanstvenim i suzdržanim Danielom Grigorijem. Do kraja romana “Pali anđeo”, američke spisateljice Lauren Kate saznat ćemo i tajnu te neobične privlačnosti – Luce i Daniel sreli su se, naime, već mnogo puta, u brojnim prošlim životima, no nikad dosad nisu uspjeli postati par i ostvariti zajednički život jer je iznad njihovih sudbina razapeta zlokobna kletva.

Iako je “Pali anđeo” objavljen tek u kolovozu ove godine, stekao je izniman broj poklonika u Hrvatskoj. Za sve vas sada imamo dobru vijest – zagrebačka nakladnička kuća Znanje, koja je objavila prvi nastavak, početkom veljače objavit će prijevod i drugog nastavaka, u serijalu koji je Lauren Kate zamislila kao tetralogiju. Zasad nije poznato kako će hrvatski nakladnik prevesti naziv drugoga dijela - u američkom originalu glasi “Torment” (Mučenje), no doznali smo da će se i drugi nastavak također prodavati po popularnoj cijeni od 19,90 kuna.

U nastavku “Palog anđela” Lucein život ozbiljno je ugrožen i ona i Daniel morat će se privremeno odvojiti. Iz sumornog Mača i križa Luce odlazi u novu, veseliju školu gdje će steći nove prijatelje, ali i nova znanja. Luce će tako saznati čemu točno služe sjene – zlokobne pojave koje su ju mučile veći dio života i koje odjednom više neće biti tako strašne. Dapače, Luce će naučiti upravljati njima i otkriti mnoge tajne iz svoje i Danielove prošlosti. No, ljubav – toliko puta nasilno prekinutu – nije ni izbliza lako održati, i Daniel i Luce će se susresti s novima izazovima, koji će možda čak biti i nepremostivi…

Lauren Kate inače upravo dovršava treći nastavak fantastične četverodijelne sage za mlade o palim anđelima, a prema najavama on bi se trebao zvati “Passion”.
 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više