Velika rasprodaja knjiga i CD-a u zagrebačkoj Tvornici kulture

Svjetski hit “Koliba” za 39 kuna? Jedna od čitanijih knjiga u Hrvatskoj, “Carica Orhideja”, također za manje od 40 kuna? Biografija Madonne za 29, a Amy Winehouse za samo 9 kuna? Pravac zagrebačka Tvornica kulture gdje je danas počeo Sajam dobre knjige i multimedije koji će potrajati do 20. ožujka.

Sajam na kojem se nudi više od 2000 naslova te veliki izbor CD-a i multimedije, a organizira ga Naklada Ljevak, svaki dan je otvoren od 10 do 20 sati. Nude se popusti i do 80 posto, što znači da knjige možete kupiti već za 5 kuna, a CD-e za 10 kuna.

Osim knjiga Naklade Ljevak, možete naći i izdanja Dvostruke Duge, Veble commercea, Škorpiona, Školske knjige, Miša, Klett Verlaga, izvora, Staneka i 24sata te diskografska izdanja Dancing Beara, Dallasa i Croatia Recordsa. Raprodaja ujedno ima i humanitarni karakter pa oni koji sa sobom ponesu i stare knjige, i doniraju ih SOS Dječjem selu Hrvatska, imaju priliku dobiti i nagradu.

Od diskografske ponude, organizatori izdvajaju album Bambi Molestersa po 40 kuna i kolekciju CD-a Boška Petrovića za samo 99 kuna te albume White Stripesa po 49 kuna i Coldplaya za 59 kuna.
 

Facebook komentari

Novo u katalogu