Mama bi napokon mogla ostaviti onu knjigu iz ginekologije od 900 stranica…

Naše devete dobitnice su Ivana Trupinić i njezina mama. Zbilja je dosta te knjige iz ginekologije, pa ćemo cure, nadamo se, obradovati novim naslovom – knjigom “Oklada”, autorice Jennifer Crusie

Big 250 830

Naše devete dobitnice su Ivana Trupinić i njezina mama. Zbilja je dosta te knjige iz ginekologije, pa ćemo cure, nadamo se, obradovati novim naslovom – knjigom “Oklada”, autorice Jennifer Crusie

Piše Ivana Trupinić

Za početak, sretan vam rođendan, divno je čuti da uz svu ovu tehnologiju ima ljudi koji vole čitati knjige :)

Divna je gesta što nas darujete tako divnim naslovima. Biti dobitnik jedne od dvadeset knjiga između tolikih fanova i korisnika vašeg portala je ogromna sreća.

Obožavam čitati, čitam od malena, od kada je ta vještina i ljubav prema knjigama prešla sa moje majke na mene. Imamo već stotinjak knjiga koje su pročitane od korica do korica, a neke čak i po nekoliko puta. Stalno ih posuđujemo i potičemo svoje prijateljice da ih čitaju jer ne volimo da knjige skupljaju prašinu i da ne služe onome čemu su zapravo namijenjene - čitanju.

Iz malog sam mjesta i nemam puno aktivnosti koje bih ovdje mogla raditi i zato je knjiga savršen način zabave za mene. Osim što se tako zabavljam, razvijam i upotpunjujem svoj riječnik koji mi uvelike pomaže u svakodnevnom životu - izražavanju, pisanju životopisa (pošto sam nezaposlena), razvijanju kreativnosti i ljubavi prema umjetnosti, stvaranju mog ružičastog svijeta u kojem sam ja i glavni i sporedni i bilo koji drugi lik, gdje je sve po mom, gdje mogu pobjeći kada god poželim. Stvoriti svoju bajku.

Knjige su igrale glavnu ulogu dok sam razvijala svoju posebnu osobnost kakvu imam i nije mi nimalo žao zbog toga. Knjige su te koje upotpunjuju ljude i daju im onu jednu posebnu notu vrijednosti.

Osim mene, tom knjigom bi razveselili i moju mamu jer bi je zasigurno pročitala u svega par dana. Sad kad smo u nestašici novih knjiga, mama bi napokon mogla ostaviti onu knjigu iz ginekologije od 900 stranica koju čita prije spavanja zato jer nemamo novih naslova.

Ja mislim da sam ja savršena osoba za osvajanje jedne od knjiga. Nebitno koje. Bitno je da završi u rukama pravog knjigoljupca.
 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više