Treći nastavak serijala “Pali anđeo” na engleskom izlazi 23. lipnja

Nakon “Palog anđela” i “Kušnje”, stiže i treći nastavak serijala Lauren Kate, “Passion”. Luce je krenula u prošle živote kako bi razbila prokletstvo, no njezin voljeni Daniel ju slijedi…

Big 292 899

Daniel je, kao što svi već znamo, pali anđeo. Luce je naoko obična cura koja od Daniela ne može odlijepiti pogleda, a da ne razumije baš sasvim zašto. U prvom romanu iz serijala “Pali anđeo”, koji nosi isti naziv, Daniel Grigori jasno je Luce Price dao do znanja da s njome ne želi imati ništa, no sedamnaestogodišnja Luce, koja pohađa popravnu ustanovu Mač i križ, uskoro shvaća da njezin anđeo skriva sudbonosnu tajnu koju ona mora doznati, čak i po cijenu života.

U drugom nastavku, “Kušnja”, koji je također objavila zagrebačko Znanje, sudbina glavnih junaka dodatno se zakomplicirala. Lucindi je trebala vječnost da nađe voljenog anđela Daniela. Ali, on ju je čekao. Sada se opet moraju razdvojiti kako bi Luce bila zaštićena od izopćenika - besmrtnika koji je žele ubiti. Luce sve više otkriva svoje tajnovite prošle živote, a što više doznaje, više sumnja da Daniel nešto skriva... Što ako Danielov prikaz prošlosti nije istinit? Je li im doista suđeno biti zajedno? Ili je Luce možda trebala biti s nekim drugim? Previše pitanja, a premalo jasnih odgovora natjerat će Lucindu da na kraju drugog nastavka pobjegne od Daniela.

Sada, konačno, stiže i treći nastavak ultrapopularne gotičke sage spisateljice Lauren Kate. Pod nazivom “Passion” bit će objavljen na engleskom jeziku 23. lipnja, a 432 stranice obećavaju napetu avanturu. Luce očajnički pokušava razbiti prokletstvo koje sprečava njezinu i Dainelovu ljubav, što znači da se mora vratiti u sve njihove prijašnje zajedničke živote. U svakom stoljeću, u svakom životu, pronalazi novi ključ zagonetke, zbog čega i njihova sudbina postaje jasnija. Daniel također kreće na opasno putovanje – i on će se uputiti u prošlost, kako bi spriječio Luce da promijeni prošlost… Koliko smrti može podnijeti prava ljubav? I mogu li Daniel i Luce promijeniti svoju budućnost?
 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više