Nova nagradna igra – u tri dana poklanjamo tri primjerka romana “Otkrivanje vještica”!

Fraktura i portal Najbolje knjige daruju vam tri primjerka bestselera o vampiru i vještici. U tri dana nagradne igre postavit ćemo vam tri pitanja

Big 317 991

Diana Bishop moćna je vještica iz slavne američke vještičje obitelji, ali od najranijeg djetinjstva i nasilne smrti roditelja ne želi upotrebljavati niti razvijati svoje moći. Snažna magija oslobođena iz izgubljene knjige, koju sasvim slučajno otkrije u knjižnici, u Oxford privuče stvorenja koja uz ljude nastanjuju svijet – vještice, vampire i demone. Svi oni žele se dočepati moćne knjige koja krije tajnu o postanku vrsta. Diana Bishop u životnoj je opasnosti, a pomoći će joj genetičar Matthew Clairmont, vampir star više od 1500 godina. No ljubav vještice i vampira zabranjena je od davnina...

”Otkrivanje vještica” napeta je i sasvim drugačija priča o vješticama, vampirima, demonima i ljudima, o povijesti, knjigama, alkemiji, vinu i ljubavi. Roman Deborah Harkness, inače profesorice povijesti na Sveučilištu Sjeverna Karolina, odmah po objavljivanju našao se na vrhu književne ljestvice New York Timesa, a čitatelji diljem svijeta nestrpljivo očekuju drugi nastavak trilogije “Sve duše”, koji izlazi 2012. godine.

Nakladnik knjige, zaprešićka Fraktura, i portal Najbolje knjige sada vam nude priliku da u tri dana osvojite tri primjerka ovog beststelera.

Svaki dan ćemo vam postaviti jedno pitanje, a osoba koja najbrže točno odgovori, dobit će jedan primjerak “Otkrivanja vještica”. Odgovore nam šaljite isključivo na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com, a sve odgovore možete pronaći na Frakturinoj stranici koja je posvećena upravo knjizi Deborah Harkness - www.otkrivanjevjestica.com.hr.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati i fanovi izvan Hrvatske, a igra počinje 11. srpnja.

Sretno!


Prvo pitanje:
Koje tri rečenice se prve pojave na ekranu kad otvorite stranicu www.otkrivanjevjestica.com.hr
 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više