Poznata druga dobitnica, danas treće pitanje za treći primjerak romana “Otkrivanje vještica”!

Drugi primjerak romana Deborah Harkness, “Otkrivanje vještica”, osvojila je Andrea Čretni iz Velike Gorice. Čestitamo dobitnici, a pred vama je i novo pitanje, za treći, ujedno posljednji primjerak priče o vampiru i vještici

Drugi primjerak romana Deborah Harkness, “Otkrivanje vještica”, osvojila je Andrea Čretni iz Velike Gorice. Ona je bila najbrža i točno odgovorila na naše drugo pitanje: “Kako glasi kataloški podatak za rukopis broj 782?”

Točan odgovor glasi:
“Antropologija ili rasprava koja sadržava kratki opis Čovjeka u dva dijela: prvo Anatomski, zatim Psihološki”.

Danas vam postavljamo treće, ujedno i posljednje pitanje u nagradnoj igri nakladničke kuće Fraktura i portala Najbolje knjige, a također imate priliku osvojiti jedan primjerak romana “Otkrivanje vještica”.

Podsjećamo, roman govori o Diani Bishop, moćnoj vještica iz slavne američke vještičje obitelji, koja ne želi upotrebljavati niti razvijati svoje moći, no na to postaje prisiljena kad u knjižnici slučajno otkrije zagubljeni alkemijski rukopis. U obrani od drugih vještica, vampira i demona pomoći će joj genetičar Matthew Clairmont, vampir star više od 1500 godina.

Knjigom ćemo nagraditi osobu koja najbrže točno odgovori, a odgovor na treće pitanje, kao i na prva dva, možete pronaći na Frakturinoj stranici - www.otkrivanjevjestica.com.hr.

Odgovore nam šaljite isključivo na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com, a u nagradnoj igri mogu sudjelovati i fanovi izvan Hrvatske.

Sretno!

Treće pitanje:
Što je najviše oduzimalo dah kod Matthewa Clairmonta, a nije fizička savršenost?

 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više