U lipnju nova knjiga Stephenie Meyer!

Nova knjiga zapravo je pripovjetka na 192 stranice, a u prodaji će biti od 5. lipnja. Novela se zove "The Short Second Life of Bree Tanner" i prati život novorođene vampirice Bree koja se spominje u "Pomrčini"

Big 32 162

Dobra vijest za sve obožavatelje sage “Sumrak”! Nakon gotovo dvije godine, Stephenie Meyer će 5. lipnja objaviti novu knjigu koja se zove “The Short Second Life of Bree Tanner”. Knjigu, koja je zapravo novela na 192 stranice, objavit će isti nakladnik koji je objavio i tetralogiju o vampirima i vukodlacima – Little, Brown Books.

Pripovjetka je ispričana iz pozicije Bree, novorođene vampirice koja se spominje u romanu “Pomrčina”. Radnja prati okupljanje vojske novorođenih vampira dok se pripremaju napasti Bellu Swan i Cullenove.

U izjavi koju je objavila danas, Stephenie Meyer objasnila je kako je pripovjetku originalno planirala objaviti u knjizi “The Twilight Saga: The Official Guide”. No kratka priča, objašnjava autorica, postala je predugačka pa ju je odlučila objaviti zasebno.

Knjiga će se tiskati u nakladi od 1,5 milijuna primjeraka, a po jedan dolar od svake knjige – cijena tvrdog izdanja iznosit će u Velikoj Britaniji 11,99 funta - bit će doniran američkom Crvenom križu koji, između ostaloga, šalje pomoć Haitiju i Čileu.

Kao poseban dar, Stephenie će od 7. lipnja do 5. srpnja omogućiti svojim obožavateljima da cijelu priču pročitaju besplatno, na engleskom jeziku, na stranici www.breetanner.com.

www.breetanner.com/

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više