Vjerujete u “male zelene”? Počinje nagradna igra baš za vas!

Nakladnička kuća Planetopija i portal Najbolje knjige u tri će dana podijeliti tri primjerka knjige “NLO-i” koju je napisala novinarka Leslie Kean. Danas prvo pitanje!

Big 322 995

Možda predano vjerujete u “male zelene”, no 95 posto svih prijavljenih viđenja NLO-a moguće je (zemaljski) objasniti. Srećom po znatiželjnike i poklonike teorija urota, preostaje još onih 5 posto spektakularnih i dobro dokumentiranih “bliskih susreta” koje su službeno istraživale vladine agencije diljem svijeta, ali do danas nisu pronađena nikakva pouzdana objašnjenja.

Istraživačka novinarka Leslie Kean napisala je knjigu “NLO-i: Zapanjujuće službene izjave generala, pilota i vladinih dužnosnika”, koja je rezultat desetogodišnjeg istraživanja neobičnih viđenja zračnih objekata nepoznatog porijekla i nevjerojatnih sposobnosti kretanja koja su zabilježena od sredine pedesetih godina prošlog stoljeća. Uz to, oslanjajući se na svoje istraživanje, kao i na iskustva na desetke cijenjenih i visoko pozicioniranih svjedoka i službenih istražitelja - uključujući i pet generala i jednog bivšeg američkog guvernera - koji otkrivaju činjenice o NLO-ima, dobila je potvrdu o njihovu postojanju na najvišoj razini. Kredibilitet njezina djela potvrđuje i John Podesta, posljednji šef kabineta Clintonove administracije, koji je napisao predgovor ovoj izuzetnoj knjizi.

Nakladnička kuća Planetopija i portal Najbolje knjige u sljedeća će tri dana darovati tri primjerka knjige Leslie Kean, a nagradit ćemo one koji najbrže i najtočnije odgovore na pitanja koja ćemo vam postaviti. Svaki dan ćemo vam postaviti jedno, a odgovore šaljite isključivo na mail: najboljeknjige@najboljeknjige.com. Uz odgovor nam pošaljite i svoje puno ime i prezime i adresu.

U ovoj igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske, a nagradna igra počinje u ponoć, 18. srpnja.

Za odgovore ćete morati malo “guglati” po internetu.

Sretno!


1. pitanje:
Što je dr. Michio Kaku, autor knjige “Fizika nemogućeg", rekao o ovoj knjizi?

 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više