Prvi primjerak knjige Leslie Kean odlazi Davoru Sariću u Osijek, danas drugo pitanje

Prvi dobitnik nagradne igre nakladničke kuća Planetopija i portala Najbolje knjige je poznat, a preostale su još dvije knjige Leslie Kean, “NLO-i”. Danas drugo pitanje!

Davor Sarić iz Osijeka točno je odgovorio na naše jučerašnje pitanje, “Što je dr. Michio Kaku, autor knjige ‘Fizika nemogućeg’, rekao o ovoj knjizi?” i osvojio jedan primjerak knjige “NLO-i” koju je napisala novinarka Leslie Kean.

Točan odgovor glasi:
“Konačno ozbiljna i dobro promišljena knjiga o ovoj kontroverznoj temi. Skeptici, ali i oni koji nikada nisu sumnjali, u ovoj će knjizi otkriti pravo skriveno blago vrijednih informacija koje će nam otvoriti oči. Ova će knjiga zasigurno postati zlatni standard istraživanja NLO-a.”

Knjiga “NLO-i: Zapanjujuće službene izjave generala, pilota i vladinih dužnosnika” rezultat je desetogodišnjeg istraživanja neobičnih viđenja zračnih objekata nepoznatog porijekla i nevjerojatnih sposobnosti kretanja koja su zabilježena od sredine pedesetih godina prošlog stoljeća. Uz to, oslanjajući se na svoje istraživanje, kao i na iskustva na desetke cijenjenih i visoko pozicioniranih svjedoka i službenih istražitelja - uključujući i pet generala i jednog bivšeg američkog guvernera - koji otkrivaju činjenice o NLO-ima, Leslie Kean dobila je potvrdu o njihovu postojanju na najvišoj razini. Kredibilitet njezina djela potvrđuje i John Podesta, posljednji šef kabineta Clintonove administracije, koji je napisao predgovor ovoj izuzetnoj knjizi.

Danas vam postavljamo drugo pitanje, a jednim primjerkom knjige nagradit ćemo osobu koja najbrže i najtočnije odgovori. Odgovore šaljite isključivo na mail: najboljeknjige@najboljeknjige.com

U ovoj igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske, a drugi dan nagradne igre počinje u ponoć, 19. srpnja.

Za odgovor ćete morati malo “guglati” po internetu.

Sretno!


2. pitanje:
Kako se zove nagrada koju je autorica Leslie Kean dobila 26. veljače ove godine i tko dodjeljuje tu nagradu?

 

 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više