Drugi primjerak knjige Leslie Kean “NLO-i” odlazi u Knin, danas posljednje pitanje

Drugi dobitnik u nagradnoj igri Planetopije i portala Najbolje knjige je Mateo Radić, a danas vam postavlja posljednje pitanje

Drugi primjerak knjige Leslie Kean “NLO-i” u nagradnoj igri Planetopije i portala Najbolje knjige osvojio je Mateo Radić iz Knina. Jučerašnje pitanje glasilo je: “Kako se zove nagrada koju je autorica Leslie Kean dobila 26. veljače ove godine i tko dodjeljuje tu nagradu?”

Točan odgovor:
Nagrada koju je autorica Leslie Kean dobila 26. veljače ove godine zove se Researcher of the Year, a dodjeljuje je International UFO Congress.

Knjiga “NLO-i: Zapanjujuće službene izjave generala, pilota i vladinih dužnosnika” rezultat je desetogodišnjeg istraživanja neobičnih viđenja zračnih objekata nepoznatog porijekla i nevjerojatnih sposobnosti kretanja koja su zabilježena od sredine pedesetih godina prošlog stoljeća. Uz to, oslanjajući se na svoje istraživanje, kao i na iskustva na desetke cijenjenih i visoko pozicioniranih svjedoka i službenih istražitelja - uključujući i pet generala i jednog bivšeg američkog guvernera - koji otkrivaju činjenice o NLO-ima, Leslie Kean dobila je potvrdu o njihovu postojanju na najvišoj razini. Kredibilitet njezina djela potvrđuje i John Podesta, posljednji šef kabineta Clintonove administracije, koji je napisao predgovor ovoj izuzetnoj knjizi.

Danas vam postavljamo treće i posljednje pitanje, a preostalim primjerkom knjige nagradit ćemo osobu koja najbrže i najtočnije odgovori. Odgovore šaljite isključivo na mail: najboljeknjige@najboljeknjige.com

U ovoj igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske, a za odgovor ćete, kao i prethodnih dana, morati malo “guglati” po internetu.

Sretno!
 

3. pitanje:
Za koje je novine pisala Leslie Kean u svojoj novinarskoj karijeri (nabrojite ih barem pet)?

 


Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više