Osvojite 5 jednokratnih i 1 godišnju kartu za seriju predavanja Brune Šimleše o ljubavi!

Što zapravo znači imati sreće u ljubavi? Postoje li srodne duše? Koji su pravi, a koji krivi razlozi za ulazak u brak? Kada se ipak treba rastati? Kako naručiti partnera svojih snova? I je li stvarna, istinska ljubav doista moguća?

Svatko od nas postavio si je barem jedanput u životu neko od ovih pitanja, a sada nam se konačno pruža prilika da dobijemo i odogovore! Od 14. rujna u zagrebačkom kinu Europa kreće serija predavanja na temu ljubavi koje će održati Bruno Šimleša, autor niza knjiga iz područja duhovne literature. Kao inspiracija za ciklus predavanja poslužila je njegova najnovija, nedavno objavljena knjiga, “Ljubavologija”.

Bruno Šimleša održat će ukupno 10 predavanja, od rujna 2011. do lipnja 2012., a portal Najbolje knjige, u suradnji s izdavačem knjige Nakladom Ljevak, nudi vam jedinstvenu priliku da osvojite jednu godišnju ulaznicu koja vrijedi za sva predavanja, te 5 ulaznica za prvo predavanje.

Godišnja karta u slobodnoj prodaji košta 200 kuna, a pojedinačne ulaznice 30 kuna. Raspored predavanja je sljedeći:

14. rujna – Što zapravo znači imati sreće u ljubavi i kako je kreirati?
12. listopada – Razbijanje zabluda o partnerskim odnosima
16. studenoga – Što je potrebno za stvaranje istinske ljubavne veze
14. prosinca – Rješavanje i tumačenje testa kompatibilnosti
18. siječnja – Predavanje o braku
15. veljače – Predavanje o preljubu
14. ožujka – Kako uspješnije komunicirati i bolje se razumjeti
18. travnja – Naručivanje partnera
16. svibnja – Odnos roditelja i djece
13. lipnja – Prijatelji, poznanici, posao

Detaljniji raspored predavanja možete vidjeti klikom na fotografiju, a sva će, pa tako i ovo prvo, počinjati u 19 sati zakazanog datuma, u kinu Europa, u Varšavskoj 3, u Zagrebu.

Kako sudjelovati u našoj igri? U idućih pet dana, od ponedjeljka, 5. rujna, do petka, 9. rujna, vaš će zadatak biti napisati što je za vas ljubav. Dovoljna je i jedna rečenica. Pošaljite nam ju na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com, zajedno s vašim podacima (ime i prezime, adresa), a one koje nas osvoje nagradit ćemo jednokratnom ili godišnjom ulaznicom.

U nagradnoj igri, koja počinje u ponoć, 5. rujna, mogu sudjelovati i fanovi izvan Hrvatske, a svoju ulaznicu moći ćete podići ili u knjižari Ljevak ili na dan predavanja. Detalje oko preuzimanja javit ćemo svakom dobitniku pojedinačno.

Sretno i vidimo se na predavanju!
 

Facebook komentari

Novo u katalogu