Prva karta podijeljena, dijelimo još 5 karata za predavanje Brune Šimleše o ljubavi!

Ljubav je tu.
Ne određenog dana. Nego svakog dana, svakog trenutka. Za one koji žive otvorenih očiju i ne boje se disati punim plućima. Za one koji poštuju, prihvaćajući sa zahvalnošću i povjerenjem svaki novi trenutak svog postojanja. Za one koji vole život takav kakav jest, vide ljude takve kakvi jesu, i vole ih. Za one koji vole svoje postojanje, i svoje pokretanje u životu.
Ali i za sve one, koji još uvijek zbunjeno stoje na putnoj postaji života, čekajući da se razbistre magle njihovih viđenja, kako bi i oni dobili djelić velikog životnog Kolača Postojanja.
Eto, TO je ljubav!

Tako je Teenchy Makšijan opisala što je za nju ljubav i osvojila jednokratnu kartu za prvo predavanje Brune Šimleše o ljubavi, koje će se održati 14. rujna u zagrebačkom kinu Europa, Varšavska 3, s početkom u 19 sati. Čestitamo, Teenchy!

Ostalo je još 5 karata – četiri jednokratne i jedna godišnja karta, koja vrijedi za svih 10 Bruninih predavanja. Stoga, igrajte se s nama i dalje!

Zadatak je vrlo jednostavan – napište što je za vas ljubav; dovoljna je i jedna rečenica. Pošaljite “odgovor” na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com, zajedno s vašim podacima (ime i prezime, adresa). U nagradnoj igri mogu sudjelovati i fanovi izvan Hrvatske.
 

Facebook komentari

Novo u katalogu