Dođite na Šimlešino predavanje i saznajte postoji li prava ljubav

Postoje li srodne duše? Postoji li prava ljubav? I ako postoji, ima li ona rok trajanja? To je tema drugoga iz niza od deset predavanja "Ljubavologija u praksi", koje će u zagrebačkom kinu Europa, s početkom u 19 sati, u srijedu, 12. listopada, održati Bruno Šimleša.

Na prvom predavanju koje je održano sredinom rujna, Šimleša je govorio o tome kako da potvrdu vlastite vrijednosti prestanemo tražiti u drugima i nađemo je u sebi, jer smo vrijedni ljubavi takvi kakvi jesmo. "Ako želimo dohvatiti sreću, moramo preodgojiti naša srca i umove, sami sebi biti idealan roditelj", rekao je, između ostaloga, Šimleša na dvosatnom predavanju koje je okupilo oko 600 ljudi.

Na drugome predavanju autor "Ljubavologije" - knjige u izdanju Naklade Ljevak, inače šeste Šimlešine knjige - govorit će o najčešćim zabludama o partnerskoj ljubavi. Često si baš u vezi romantičnih, odnosno partnerskih odnosa prodajemo vrlo jeftine fore koje onda naše srce dosta skupo plati. Bilo da smo uvjereni da će sve sjesti na svoje mjesto kad upoznamo Nju ili Njega, ili smo zavedeni holivudsko-bajkovitim shvaćanjem srodnih duša, ili smatramo da su ljubomora i posesivnost znak ljubavi, ili pak da nije bitno što nemamo iste i slične interese, čini se da smo doista stručnjaci u kompliciranju svog života. Bit će govora o razlozima raširenosti navedenih i brojnih drugih zabluda te načinima razbijanja takvih uvjerenja, a posjetitelji će moći postavljati i pitanja.

Cijena ulaznice za predavanja košta 30 kuna, dok godišnja ulaznica za svih 10 predavanja iznosi 200 kuna. Karte se mogu kupiti na blagajni kina Europa, Varšavska 3, ili u knjižari Ljevak na Trgu bana Jelačića 17.
 

Facebook komentari

Novo u katalogu