Dva romana Rite Monaldi i Francesca Sortija smo podijelili, preostala su još četiri!

"Salajeve sumnje" odlaze Biserki Dunić, a "Salajevo jaje" Nataši Blagojević. Čestitamo dobitnicama, a danas objavljujemo nova tri pitanja

Naše prve dobitnice su Biserka Dunić i Nataša Blagojević. One su točno odgovorile na tri jučer postavljena pitanja: Rita Monaldi je klasična filologinja specijalizirana za liturgijski jezik Katoličke crkve; Francesco Sorti je teoretičar glazbe i stručnjak za baroknu glazbu, a par živi u Rimu i Beču.

I danas vam dijelimo po jedan primjerak "Salajevih sumnji" i "Salajevog jajeta". Podsjećamo, talijanski bračno-spisateljski par u ponedjeljak gostuje na tribini Razotkrivanje u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt, s početkom u 19 sati.

Vaš je zadatak odgovoriti točno na sljedeća pitanja i poslati nam odgovore na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com

1. Kako se zove Salajev slavni očuh?
2. S čijim ubojstvom počinje radnja "Salajevih sumnji"?
3. Kako se zove prevoditeljica "Salajevih sumnji"?


Odgovore možete pronaći ovdje, na portalu, a nagradit ćemo dva dobitnika koji najbrže točno odgovore. U nagradnoj igri mogu sudjelovati i fanovi izvan Hrvatske, a imena dobitnika objavit ćemo u nedjelju ujutro.
 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više