Bruno Šimleša večeras u kinu Europa govori o faktorima uspješne ljubavne veze

Za stvaranje istinske ljubavne veze potrebna je ravnoteža davanja i primanja, partneri trebaju biti kompatibilni i iskreni jedni prema drugome. Kako to točno izgleda u praksi, doznat će svi oni koji večeras dođu na treće iz niza od deset predavanja u ciklusu "Ljubavologija u praksi" koje će Bruno Šimleša održati u zagrebačkom kinu Europa, Varšavska 3, s početkom u 19 sati.

Prva dva predavanja - o tome što znači imati sreće u ljubavi te o najčešćim zabludama u partnerskim odnosima - privukla su, svako pojedinačno, oko 600 posjetitelja! Kako je prvo izdanje "Ljubavologije", knjige koja je poslužila kao inspiracija za predavanja, tiskano u 4000 primjeraka, rasprodano nakon samo četiri mjeseca, a knjiga je već dva mjeseca prva na ljestvici najprodavanijih knjiga u Hrvatskoj, slobodno možemo govoriti o novome fenomenu.

Zašto toliko ljudi želi razgovarati o ljubavi? Što se, zapravo, više ima uopće reći o ljubavi? Nismo li svi stručnjaci za to područje? Na predavanjima Brune Šimleše, inače sociologa po struci, o ljubavi i odnosima govori se bez rukavica, bez mistificiranja, promišljeno i dosljedno, a prema dosadašnjim reakcijama čitatelja i posjetitelja najveći je problem, čini se, što nam je o ljubavi sve jasno u teoriji, ali iz nekog razloga to ne znamo provesti u praksu. To je glavni cilj knjige i predavanja - srediti nedoumice u vezi teorije ljubavi i premostiti jaz između teorije i prakse.

Ulaznice za predavanje može kupiti u knjižari Ljevak na Trgu bana Jelačića ili na blagajni kina Europa prije početka predavanja, no savjetujemo da dođete barem sat vremena ranije zbog gužvi. Pojedinačna karta stoji 30 kuna, dok godišnja karta, za sva predavanja, košta 200 kuna.
 

Facebook komentari

Novo u katalogu