Drugi primjerak knjige "Prag" odlazi Mariji Garić u Zagrebu, poklanjamo još 3 knjige!

Dvostruka duga slavi 20. rođendan, a u povodu važne obljetnice svoje čitatelje nagrađuje vrijednim izdanjem američkog radijskog voditelja Thoma Hartmanna

Knjiga "Prag – kriza zapadne kulture" bit će predstavljena u petak, 2. prosinca, s početkom u 18.30 sati, u dvorani zagrebačkog Pučkog otvorenog učilišta, Ulica grada Vukovara 68. Tako glasi točan odgovor na naše jučerašnje nagradno pitanje, a primjerak knjige Thoma Hartmanna odlazi Mariji Garić iz Zagreba.

Nakladnička kuća iz Čakovca, Dvostruka duga slavi dva desetljeća postojanja, a u tom je periodu objavila više od 150 knjiga stranih i domaćih autora. U povodu svog rođendana, u suradnji s portalom Najbolje knjige, poklanja vam pet primjeraka publicističke knjige Thoma Hartmanna, a dvije smo već podijelili.

Danas objavljujemo treće nagradno pitanje, a vaš je zadatak na njega točno odgovoriti i odgovor nam, zajedno s vašim podacima i adresom, poslati danas do ponoći na e-mail najboljeknjige@najboljeknjige.com

U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske, a ime trećeg dobitnika, kojeg ćemo izvući nasumičnim odabirom, objavit ćemo sutra ujutro.

Treće pitanje:
Koliko je knjiga objavila Dvostruka duga u 20 godina postojanja?



 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više