Treći primjerak knjige “Prag” odlazi u Split, dijelimo još dvije knjige!

Nakladnička kuća Dvostruka duga u 20 godina postojanja objavila je više od 150 knjiga stranih i domaćih autora. Tako glasi točan odgovor na naše jučerašnje, treće pitanje u nagradnoj igri koju su organizirale izdavačka kuća iz Čakovca i portal Najbolje knjige. Treći primjerak knjige “Prag” Thoma Hartmanna odlazi u Split, Maji Milić.

Knjigu “Prag – kriza zapadne kulture” napisao je jedan od vodećih američkih radijskih voditelja, Thom Hartmann (1951), čiji radijski show The Thom Hartmann Program tjedno sluša 2,75 milijuna ljudi. Godine 2008., 2009. i 2010. časopis Time proglasio ga je desetim najutjecajnijim talk show voditeljem Amerike, dok je 2011. bio osmi najutjecajniji.

U svojoj knjizi “Prag”, Hartmann potiče čitatelja da se napokon suoči s pravom slikom naše civilizacije: da bismo ostvarili održivu budućnost - ne samo u ekonomskom, nego i u društvenom i ekološkom smislu - potrebna nam je promjena paradigme, odnosno evolucija javnog mnijenja. Također, opisuje tri praga do kojih smo došli, a to su ekonomski, demografski i ekološki prag.

Danas vam postavljamo četvrto pitanje, a vaš je zadatak na njega točno odgovoriti i odgovor nam, zajedno s vašim podacima i adresom, poslati danas do ponoći na e-mail najboljeknjige@najboljeknjige.com

U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske, a ime četvrtog dobitnika, kojeg ćemo izvući nasumičnim odabirom, objavit ćemo sutra ujutro.


Četvrto pitanje:
Kako se zove radijski show Thoma Hartmanna i koliko ga ljudi tjedno sluša?
 

Facebook komentari

Novo u katalogu