Četvrti primjerak knjige “Prag” odlazi u Našice, dijelimo još jednu knjigu!

Show koji vodi autor knjige “Prag – kriza zapadne kulture”, Thom Hartmann, zove se The Thom Hartmann Program, a tjedno ga sluša 2,75 milijuna ljudi. Tako glasi točan odgovor na jučerašnje, četvrto pitanje u nagradnoj igri koju su organizirale Dvostruka duga i portal Najbolje knjige. Četvrti primjerak knjige “Prag” Thoma Hartmanna odlazi u Našice, Heleni Antunov.

Knjigu “Prag – kriza zapadne kulture” napisao je jedan od vodećih američkih radijskih voditelja koji je 2008., 2009. i 2010. godine časopis Time proglasio desetim najutjecajnijim talk show voditeljem Amerike, dok je 2011. bio osmi najutjecajniji.

U svojoj knjizi “Prag”, Hartmann potiče čitatelja da se napokon suoči s pravom slikom naše civilizacije: da bismo ostvarili održivu budućnost - ne samo u ekonomskom, nego i u društvenom i ekološkom smislu - potrebna nam je promjena paradigme, odnosno evolucija javnog mnijenja. Također, opisuje tri praga do kojih smo došli, a to su ekonomski, demografski i ekološki prag.

Danas vam postavljamo peto, ujedno i posljednje pitanje, a vaš je zadatak na njega točno odgovoriti i odgovor nam, zajedno s vašim podacima i adresom, poslati danas do ponoći na e-mail najboljeknjige@najboljeknjige.com

U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske, a ime petog dobitnika, kojeg ćemo izvući nasumičnim odabirom, objavit ćemo sutra ujutro.


Peto pitanje:
Koja tri praga u svojoj knjizi opisuje Thom Hartmann?

 

Facebook komentari

Novo u katalogu