Dođite na Božićni sajam knjiga i CD-a! Popusti i do 80 posto!

Danas u Tvornici kulture počinje Božićni sajam dobre knjige i multimedije, koji će se održavati svaki dan od 10 do 20 sati, i tako do 13. prosinca, a na kojem ćete po vrlo povoljnim cijenama moći kupiti odlične knjige i CD-e

Big 411 1338

Naklada Ljevak, Planetopija, 24sata, Večernji list, Rockmark, Dvostruka Duga, Veble commerce, Škorpion, Školska knjiga, Miš, Stanek te diskografi Dancing Bear, Dallas i Croatia Records pripremili su više od 10.000 različitih knjiga i omiljenih CD-a po vrtoglavo niskim cijenama! Svjetski i domaći hitovi, knjige za djecu, kuharice, priručnici, stručna literatura i još mnogo toga prodavat će se u Tvornici kulture, na Božićnom sajmu dobre knjige i multimedije, uz velike popuste koji će dosezati i 80 posto!

Naklada Ljevak, organizator sajam, svojim će čitateljima ponuditi najveće beletrističke hitove poput "Kolibe" Wiliama P. Younga, "Čuda u Poskokovoj Dragi" Ante Tomića, romana Miljenka Jergovića, svjetskih bestselera "Angelologija" Danielle Trussoni i "Vrijeme anđela" Anne Rice, intrigantnih krimića, publicističkih hitova poput knjiga "Četverostani radni tjedan" i "J*** mi se" te veliki izbor knjiga za djecu i slikovnica, knjiga iz područja beletristike, publicistike, duhovnosti, samopomoći, povijesnih romana, kao i stručne literature, od informatičkih priručnika do medicinskih udžbenika.

Sajam se održava u zagrebačkoj Tvornici kulture, od danas pa do 13. prosinca, svaki dan od 10 do 20 sati, a ima i humanitarni karakter - donirate li svoje stare knjige za SOS Dječje Selo Hrvatska, očekuju vas i nagradna iznenađenja. Pored toga, u Noći knjiga, koja će se održati u ponedjeljak, 12. prosinca, imate jedinstvenu priliku sudjelovati i u trampi knjiga od 18 do 22 sata. Razmijenite svoje stare naslove za neke nove ili pronađite knjige koje već dugo tražite!


 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više