Prvi primjerak 'Sarinog ključa' odlazi u Rijeku, preostala su još dva romana!

Naša prva dobitnica je Jelena Skočić. Mozaik knjiga i portal Najbolje knjige danas vam postavljaju drugo pitanje, a i dalje možete osvojiti izvrstan roman francuske spisateljice Tatiane de Rosnay

Adresa stana u Parizu u kojem je živjela Sara glasi - Saintonge 26; 16. srpnja 1942. Sara i njezina obitelj odvedeni su na biciklistički stadion; 1995. godine Jacques Chirac ispričao se Židovima za tragediju na Vél d'Hivu. Tako glasi točan odgovor na naše jučerašnje prvo pitanje u nagradnoj igri u kojoj vam Mozaik knjiga i portal Najbolje knjige poklanjaju tri primjerka romana Tatiane de Rosnay "Sarin ključ". Poznato je i ime našeg prvog dobitnika – čestitamo Jeleni Skočić iz Rijeke!

"Sarin ključ" dirljiva je priča o dvije obitelji koje povezuje velika tajna, ali ujedno i prisjećanje na neke od najtamnijih stranica francuske prošlosti. Napisala ju je francuska spisateljica Tatiana de Rosnay, a hrvatski nakladnik romana, Mozaik knjiga, i portal Najbolje knjige poklanjaju vam tri primjerka romana. Preostala su još dva, a da biste osvojili današnji primjerak morate i opet odgovoriti točno na sva tri pitanja. Sve odgovore možete pronaći na portalu Najbolje knjige.

Svoje odgovore, zajedno s imenom i adresom, pošaljite nam na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com, a ime dobitnika, kojeg ćemo izvući nasumičnim odabirom, objavit ćemo sutra ujutro.

U nagradnoj igri koja traje danas do ponoći mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske.
 

Pitanja za drugi primjerak knjige

1. Kako se zove glumica koja u filmu, snimljenom prema romanu, glumi Juliju?
2. Što je, po zanimanju, bio otac autorice romana, Tatiane de Rosnay?
3. Kako se zove kćer spisateljice koja je poslužila kao inspiracija za lik Sare?



Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više