Dosta vam je starih knjiga? Dođite na trampu u Tvornicu kulture!

Imate doma punu policu knjiga koje ste pročitali, a nemate novca za nove? A baš ste se zaželjeli novih knjiga i priča? Ima rješenja! Večeras se u zagrebačkoj Tvornici kulture, u sklopu Božićnog sajma knjiga i CD-a, koji organizira Naklada Ljevak, održava Noć knjiga, a svi koji dođu imat će jedinstvenu priliku sudjelovati u trampi knjiga od 18 do 22 sata. Idealna prilika da razmijenite svoje stare naslove za neke nove ili pronađete knjige koje već dugo tražite!

Pored toga, to je i prilika da kupite knjige uz velike popuste jer su Naklada Ljevak, Planetopija, 24sata, Večernji list, Rockmark, Dvostruka Duga, Veble commerce, Škorpion, Školska knjiga, Miš, Stanek te diskografi Dancing Bear, Dallas i Croatia Records pripremili više od 10.000 različitih knjiga i omiljenih CD-a po vrtoglavo niskim cijenama! Svjetski i domaći hitovi, knjige za djecu, kuharice, priručnici, stručna literatura i još mnogo toga i dalje se prodaju u Tvornici kulture, uz velike popuste od kojih neki dosežu i 80 posto!

Sajam traje još danas i sutra, svaki dan od 10 do 20 sati, a ima i humanitarni karakter - donirate li svoje stare knjige za SOS Dječje Selo Hrvatska, očekuju vas i nagradna iznenađenja.


 

Facebook komentari

Novo u katalogu