Drugi primjerak romana Tatiane de Rosnay osvojila je Nikolina Urlić, ostala je još jedna knjiga

Danas objavljujemo tri posljednja pitanja na koja morate točno odgovoriti da biste osvojili "Sarin ključ", u nagradnoj igri Mozaik knjige i portala Najbolje knjige

Glumica koja u filmu, snimljenom prema romanu, glumi Juliju zove se Kristin Scott Thomas; otac autorice romana po zanimanju je bio biolog; kćer spisateljice koja je poslužila kao inspiracija za lik Sare zove se Charlotte. Tako glasi točan odgovor na naše jučerašnje pitanje, a dobitnica „Sarinog ključa“ je Nikolina Urlić!

“Sarin ključ” dirljiva je priča o dvije obitelji koje povezuje velika tajna, ali ujedno i prisjećanje na neke od najtamnijih stranica francuske prošlosti. Napisala ju je francuska spisateljica Tatiana de Rosnay, a hrvatski nakladnik romana, Mozaik knjiga, i portal Najbolje knjige poklanjaju vam tri primjerka romana. Preostao je još jedan, a da biste osvojili današnji primjerak morate i opet odgovoriti točno na sva tri pitanja. Sve odgovore možete pronaći na portalu Najbolje knjige.

Svoje odgovore, zajedno s imenom i adresom, pošaljite nam na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com, a ime dobitnika, kojeg ćemo izvući nasumičnim odabirom, objavit ćemo sutra ujutro.

U nagradnoj igri koja traje danas do ponoći mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske.

Pitanja za treći primjerak knjige
1. Kako se zovu unuci Geneviève i Julesa, starog para koji je pomogao Sari da se vrati u Pariz?
2. Što je Jules dao u kuverti policajcu u podzemnoj željeznici da Saru pusti da prođe?
3. Koliko je dugo trudna Julija u odlomku feljtona koji smo objavili na portalu?

 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više