Prvi primjerak knjige 'Tri šalice čaja' odlazi Bojanu Lackoviću u Gvozd

Danas vam poklanjamo drugi primjerak knjige Grega Mortensona, u nagradnoj igri Naklade Ljevak i portala Najbolje knjige. Odgovore nam šaljite do ponoći, a sutra objavljujemo ime nagrađenoga ili nagrađene

Sakina, supruga Hajija Alija, Gregu Mortensonu pripremila je čak od jakovog maslaca; u rujnu 1993. Greg se pokušao popeti na K2; djeca iz River Fallsa prikupila su 62.340 penija. Tako glasi točni odgovori na jučerašnja pitanja u nagradnoj igri koju organiziraju Naklada Ljevak i portal Najbolje knjige. Nagrada, prvi od tri primjerka "Tri šalice čaja", koji je napisao Greg Mortenson, odlazi u Gvozd Bojanu Lackoviću!

U knjizi "Tri šalice čaja" pratimo uzbudljivu humanitarnu priču, čiji glavni lik, Greg Mortenson, posjeduje nevjerojatnu tvrdoglavost, strpljenje i šarm, i gotovo bez prebijene pare uspijeva sakupiti dovoljno novaca da bi izvršio obećano. "Tri šalice čaja" očaravajuća je i napeta knjiga koja će podjednako osvojiti čitateljska srca zanimljivim opisima neprijateljstava i neobičnih prijateljstava.

Preostala su još dva primjerka knjige, a i danas vam postavljamo tri pitanja na koja trebate točno odgovoriti. Dobitnika ćemo izvući nasumičnim odabirom i njegovo ime objaviti sutra prijepodne.

Odgovore s vašim imenom i prezimenom te adresom šaljite nam na najboljeknjige@najboljeknjige.com. Nagradna igra traje do ponoći, a u igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske.

Sve odgovore možete pronaći na portalu Najbolje knjige.

Pitanja za drugi primjerak knjige:
1. Koji je bio nadimak oca Grega Mortensona?
2. Koliko je sestara imao Greg i kako se zovu?
3. Kako se zove alpinist, idol Grega Mortensona?


 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više