Drugi primjerak knjige 'Tri šalice čaja' odlazi Mireli Jugurčić u Slavonski Brod

Nadimak oca Grega Mortensona bio je Dempsey; Greg je imao tri sestre i zvale su se Kari, Sonja Joy i Christa; alpinist koji je idol Grega Mortensona zove se Edmund Hillary. Tako glase točni odgovori na jučerašnja pitanja u nagradnoj igri koju organiziraju Naklada Ljevak i portal Najbolje knjige. Nagrada, drugi od tri primjerka „Tri šalice čaja“, koji je napisao Greg Mortenson, odlazi u Slavonski Brod Mireli Jugurčić!

U knjizi “Tri šalice čaja” pratimo uzbudljivu humanitarnu priču, čiji glavni lik, Greg Mortenson, posjeduje nevjerojatnu tvrdoglavost, strpljenje i šarm, i gotovo bez prebijene pare uspijeva sakupiti dovoljno novaca da bi izvršio obećano. “Tri šalice čaja” očaravajuća je i napeta knjiga koja će podjednako osvojiti čitateljska srca zanimljivim opisima neprijateljstava i neobičnih prijateljstava.

Preostao je još jedan primjerak knjige, a i danas vam postavljamo tri pitanja na koja trebate točno odgovoriti. Dobitnika ćemo izvući nasumičnim odabirom i njegovo ime objaviti sutra prijepodne.

Odgovore s vašim imenom i prezimenom te adresom šaljite nam na najboljeknjige@najboljeknjige.com. Nagradna igra traje do ponoći, a u igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske.

Sve odgovore možete pronaći na portalu Najbolje knjige.

Pitanja za treći primjerak knjige:
1. Kako penjači još zovu vrh K2?
2. Kako su se zvali vođe Gregove ekspedicije na K2?
3. Injekciju čega je Greg dao kolegi alpinistu da mu smiri edem?

 

Facebook komentari

Novo u katalogu