Autori napetog krimića “Hipnotizer” 26. siječnja gostuju u Zagrebu!

Iza imena Lars Kepler krije se spisateljsko-bračni par Alexandra Coelho Ahndoril i Alexander Ahndoril. Njihov nakladnik Fraktura i portal Najbolje knjige poklanjaju vam tri primjerka njihova romana!

Big 436 1406

Trostruko brutalno umorstvo, sve su žrtve iz iste obitelji, a ubojica je nepoznat i, po svemu sudeći, samo je pitanje trenutka kada će ubiti ponovno. Na slučaju radi jedan od najboljih i najupornijih stockholmskih inspektora Joona Linna. Odakle da počne? Jedini je preživjeli svjedok dječak Josef Ek, kojemu su pred očima ubijeni otac, majka i mlađa sestra, a on leži u šok-sobi s teškim ozljedama. Očajnom Linni može pomoći samo stručnjak za hipnozu psihijatar Erik Maria Bark...

“Hipnotizer” Larsa Keplera jedan je od najstrašnijih trilera ikada napisanih, s jezom “Isijavanja” i iskonskim strahom “Kad jaganjci utihnu”. Roman se čita bez predaha, a od objave na švedskom jeziku postao je jedan od najvećih književnih senzacija, međunarodni bestseler i nakon Stiega Larssona najprodavaniji švedski roman u povijesti.

Lars Kepler, preciznije Alexandra Coelho Ahndoril i njezin suprug Alexander Ahndoril, koji stoje iza ovog pseudonima, stižu 26. siječnja u Zagreb, gdje će gostovati na tribini Razotkrivanje, u Zagrebačkom kazalištu mladih, Teslina 7, od 19 sati. U Hrvatsku stižu na poziv svojeg nakladnika, Frakture, a publici će u razgovoru sa Seidom Serdarevićem, uz simultani prijevod s engleskog jezika, govoriti upravo o tome kako je nastao njihov bestseler te, nadamo se, što se događa dalje s glavnim junakom psihijatrom Barkom, s obzirom da su napisali i nastavak, koji bi trebao biti ove godine objavljen i na hrvatskom jeziku.

Nakladnička kuća Fraktura i portal Najbolje knjige, povodom gostovanja švedskog para, poklanjaju vam tri primjerka “Hipnotizera”. Svaki dan, u iduća tri dana, imat ćete priliku osvojiti po jedan primjerak knjige, a vaš je zadatak točno odgovoriti na postavljena pitanja.

Danas objavljujemo prvi zadatak, a odgovore, kao i svoje podatke, pošaljite nam danas do ponoći na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com. Odgovore na sva pitanja možete pronaći na portalu, a u nagradnoj igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske. Ime prvog dobitnika objavit ćemo sutra prijepodne.

 


Prvi zadatak:

1. Što je po zanimanju Alexandra Coelho Ahndoril?
2. U koliko je primjeraka u Švedskoj prodan njezin prvi, samostalni roman?
3. Čime se Alexandra bavi u svojim djelima?




Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više