Prvi primjerak "Hipnotizera" odlazi Emi Čišić u Omišalj, danas drugi zadatak!

Alexandra Coelho Ahndoril po zanimanju je književna kritičarka; njezin prvi, samostalni roman prodan je u Švedskoj u više od 10.000 primjeraka; u svojim djelima Alexandra se bavi istraživanjem čovjekovog sukoba sa znanošću, religijom i politikom. Tako glase točni odgovori na naš jučerašnji zadatak u nagradnoj igri u kojoj vam nakladnička kuća Fraktura i portal Najbolje knjige poklanjaju tri primjerka romana "Hipnotizer". Nasumičnim odabirom izvukli smo dobitnicu, Emu Čišić iz Omišlja!

Alexandra Coelho Ahndoril i njezin suprug Alexander Ahndoril autori su koji koriste psuedonim Lars Kepler, a koji 26. siječnja dolaze u Zagreb, gdje će gostovati na tribini Razotkrivanje, u Zagrebačkom kazalištu mladih, Teslina 7, od 19 sati. U Hrvatsku stižu na poziv svojeg nakladnika, Frakture, a publici će u razgovoru sa Seidom Serdarevićem, uz simultani prijevod s engleskog jezika, govoriti upravo o tome kako je nastao njihov bestseler "Hipnotizer" te, nadamo se, što se događa dalje s glavnim junakom psihijatrom Barkom, s obzirom da su napisali i nastavak, koji bi trebao biti ove godine objavljen i na hrvatskom jeziku.

"Hipnotizer" Larsa Keplera jedan je od najstrašnijih trilera ikada napisanih, s jezom "Isijavanja" i iskonskim strahom "Kad jaganjci utihnu". Roman se čita bez predaha, a od objave na švedskom jeziku postao je jedan od najvećih književnih senzacija, međunarodni bestseler i nakon Stiega Larssona najprodavaniji švedski roman u povijesti.

Nakladnička kuća Fraktura i portal Najbolje knjige, povodom gostovanja švedskog para, poklanjaju vam još dva primjerka romana. Danas objavljujemo drugi zadatak, a odgovore, kao i svoje podatke, pošaljite nam danas do ponoći na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com. Odgovore na sva pitanja možete pronaći na portalu, a u nagradnoj igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske. Ime drugog dobitnika objavit ćemo sutra prijepodne.


Drugi zadatak:
1. Kako se zove jedini preživjeli svjedok trostrukog brutalnog umorstva u romanu "Hipnotizer"?
2. Kako je ime stockholmskom inspektoru koji istražuje ubojstvo?
3. Kako glasi ime psihijatra i hipnotizera iz romana?
 

Facebook komentari

Novo u katalogu