Drugi primjerak 'Hipnotizera' odlazi Ani Lešković u Gornju Stubicu, danas posljednji zadatak!

Lars Kepler, točnije Alexandra Coelho Ahndoril i njezin suprug Alexander Ahndoril, gostuju u Zagrebu 26. siječnja na poziv Frakture. Sudjelujte u našoj nagradnoj igri!

Jedini preživjeli svjedok brutalnog umorstva je dječak Josef Ek; na slučaju radi jedan od najboljih i najupornijih stockholmskih inspektora Joona Linna; psihijatar i hipnotizer zove se Erik Maria Bark. Tako glase točni odgovori na naš jučerašnji zadatak u nagradnoj igri u kojoj vam nakladnička kuća Fraktura i portal Najbolje knjige poklanjaju tri primjerka romana "Hipnotizer". Nasumičnim odabirom izvukli smo dobitnicu, Anu Lešković iz Gornje Stubice!

Alexandra Coelho Ahndoril i njezin suprug Alexander Ahndoril autori su koji koriste psuedonim Lars Kepler, a koji 26. siječnja dolaze u Zagreb, gdje će gostovati na tribini Razotkrivanje, u Zagrebačkom kazalištu mladih, Teslina 7, od 19 sati. U Hrvatsku stižu na poziv svojeg nakladnika, Frakture, a publici će u razgovoru sa Seidom Serdarevićem, uz simultani prijevod s engleskog jezika, govoriti upravo o tome kako je nastao njihov bestseler "Hipnotizer" te, nadamo se, što se događa dalje s glavnim junakom psihijatrom Barkom, s obzirom da su napisali i nastavak, koji bi trebao biti ove godine objavljen i na hrvatskom jeziku.

“Hipnotizer” Larsa Keplera jedan je od najstrašnijih trilera ikada napisanih, s jezom "Isijavanja" i iskonskim strahom "Kad jaganjci utihnu". Roman se čita bez predaha, a od objave na švedskom jeziku postao je jedan od najvećih književnih senzacija, međunarodni bestseler i nakon Stiega Larssona najprodavaniji švedski roman u povijesti.

Nakladnička kuća Fraktura i portal Najbolje knjige, povodom gostovanja švedskog para, poklanjaju vam još jedan primjerak romana. Danas objavljujemo treći zadatak, a odgovore, kao i svoje podatke, pošaljite nam danas do ponoći na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com. Odgovore na sva pitanja možete pronaći na portalu, a u nagradnoj igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske. Ime posljednjeg dobitnika objavit ćemo sutra prijepodne.


Treći zadatak:

1. Kako se zove prevoditeljica romana "Hipnotizer"?
2. Kako se zove nastavak romana "Hipnotizer"?
3. Koliki je kazališnih komada napisao Alexander Ahnodril?



 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više