Tražite stručnu knjigu? Stručna knjižara Sajema ih ima više od 4700 na jednome mjestu!

Potraga za stručnom literaturom zna se pretvoriti u pravu muku jer knjižari često nisu dovoljno educirani o toj vrsti literature ili u knjižari imaju premalen izbor. Postoji rješenje! Posjetite jedinu hrvatsku knjižaru koja se specijalizirala upravo za takve knjige i neophodni priručnik potražite i naručite online, telefonom ili faksom

Big 441 1428

Trebate Rječnik hrvatskoga jezika? Nema problema! Upravo je na popustu. Čak 1450 stranica i 64 tisuće natuknica u rječniku dobit ćete za 522 kune (inače košta 580 kuna), a uz to je i dostava besplatna.

I “Ekonomija” P. A. Samuelsona i W. D. Nordhausa se čini kao dobra investicija u ovome trenutku. Najnovije, devetnaesto izdanje dvojice autora, od kojih je jedan dobio Nobelovu nagradu za ekonomiju, nezaobilazan je stručni priručnik za svakog studenta ekonomskih znanosti, a upravo je na popustu 15 posto pa mu je cijena 424,00 umjesto 499 kuna!

Ovo je, međutim, tek osnovni popust koji nudi Stručna knjižara Sajema na svojoj web stranici www.strucnaknjizara.hr. Svakog ponedjeljka i utorka na akciji su dvije knjige 48 sati, a mogu se kupiti uz popust koji minimalno iznosi 35 posto! U srijedu i četvrtak postavljaju se nove dvije knjige, također na popustu dva dana. Popusti u danima akcije za odabrane se knjige penju i iznad 50 posto! Svakako provjerite na web stranici koje su trenutno na popustu, jer je iznos raznovrstan i mijenja se svakoga tjedna.

“Minimalni popust uvijek iznosi 35 posto, a može biti i veći, nikako manji”, kaže nam Saša Popović, voditelj online stručne knjižare koja u ovome trenutku, u svojem katalogu, broji više od 4700 knjiga iz 22 područja među kojima su, primjerice, medicina, strojarstvo, umjetnost, psihologija, pravo, promet, fotografija, fizika i još mnogo toga.

Stručna knjižara Sajema, objašnjava nam Saša Popović, osnovana je 1993. godine kako bi pomogla kupcima da se snađu na nepreglednom tržištu stručnih knjiga. Za razliku od popularne publicistike ili beletristike, koje čitamo primarno radi razbibrige, pa nije nužno da ih kupujemo, nego ih možemo posuditi i u knjižnici, stručne knjige su nam nužne jer iz njih učimo nove vještine, obrazujemo se ili proširujemo svoja poslovna znanja, kako bismo bolje obavljali posao od kojeg živimo.

“Ponuda Sajeme je primarno namijenjena poslovnim ljudima, učenicima i studentima koji se žele usavršavati u svojem poslu, ali i svim drugim ljudima kojima su stručne knjige potrebne za rješenje nekog problema, odnosno planiranje projekta”, objašnjava Popović.

Ukratko, stručna knjiga mora biti uvijek uz nas, a Stručna knjižara Sajema, vjeruju njezini osnivači, može vam u tome pomoći jer je jedinstvena knjižara s najvećim izborom stručne literature. U Sajemi se bave isključivo stručnom knjigom, što znači da su prava adresa na koju se trebate obratiti, umjesto da lutate sami hrvatskim ili stranim online i “pravim” knjižarama u potrazi za neophodnom literaturom.

Do tražene knjige na Sajemi je lako doći. Novi korisnik najprije se treba registrirati na stranici www.strucnaknjizara.hr. Nakon što unese svoje podatke, na svoju e-mail adresu dobit će link za potvrdu registracije, zahvaljujući čemu će se svaki put, kad posjeti online knjižaru, lako ulogirati sa svojim e-mail i kozinkom. Jednom kad ste registrirani, možete kupovati knjige pouzećem, virmanom ili online preko T-comove PayWay usluge. Pretraga na web stranici knjižare obavlja se tako da u “search” upišete traženi pojam ili pak pregledavate knjige po kategorijama i podkategorijama određene grupe.

“Dostava se naplaćuje paušalno po vrijednosti košarice. Do 200 kuna vrijednosti naručenih knjiga plaća se 22 kune dostave, a od 200 do 500 kuna vrijednosti, 25 kuna. Za narudžbe iznad 500 kuna, troškove poštarine pokrivamo mi. Knjige se isporučuju u ruku od 24 sata, ako su na skladištu, a najčešće do 48 sati”, objašnjava Popović i dodaje kako se knjige mogu i osobno preuzeti uz prethodnu najavu u njihovom zagrebačkom uredu, u Malešnici, u ulici Ivane Brlić Mažuranić 72. Preko Sajeme je moguće naručiti i strane knjige, iz uvoza, a na njih se mora čekati najviše do 30 dana.

Na web stranici Stručne knjižare Sajema trenutno je registrirano više stotina kupaca, a zadovoljne klijente imaju u cijelom svijetu. Knjigu su najdalje poslali u Panamu, i to “Krautov strojarski priručnik”, važno izdanje koje je u Hrvatskoj objavila upravo Sajema. Riječ je o ključnom priručniku za sve tehničke struke, izuzetno traženoj knjizi koja je na hrvatsko tržište stigla nakon 13 godina pauze.

O Stručnoj knjižari Sajema ili knjizi koju tražite više možete doznati i tako da pošaljete upit na e-mail adrese
sajema@sajema.hr ili info@strucnaknjizara.hr, ili pozivom na telefon 01/3731-748, odnosno 091/5755-196 i 091/7608-218.


 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više