Dođite u subotu na Trg bana Jelačića i pošaljite u nebo ljubavni balon!

Ispred zagrebačke Knjižare Ljevak od 11.30 sati počinje Festival ljubavi, kojeg organiziraju Bruno Šimleša i nakladnik njegove knjige “Ljubavologija”. Cilj je festivala proslaviti ljubav, a ne samo partnerske veze

Big 444 1464

Ako ste trenutno samac, onda dobro znate koliki teror Valentinovo može biti. Sva ta crvena srca, sladunjavi pjesmuljci i čokolada od koje trnu zubi znaju biti prava muka. E pa dosta je terora po kojem praznik ljubavi imaju pravo slaviti samo oni koji imaju partnera!

Naklada Ljevak i pisac Bruno Šimleša pozivaju vas da im se u subotu, 11. veljače, pridružite na Festivalu ljubavi na kojem se slavi – ljubav! Ne isključivo ljubav prema partneru, iako i nju možete proslaviti, nego ljubav u svim oblicima i svih vrsta koja vam razgaljuje srce i svakodnevni vam je dokaz da ste ljubavno biće.

Festival ljubavi održat će se ispred Knjižare Ljevak, na Trgu bana Josipa Jelačića 17, a počinje u 11.30 sati. Svi sudionici festivala dobit će balon na kojem će upisati koga ili što vole, a točno u podne svi će baloni biti skupljeni i poslani u nebo!

“Svi sudionici će upisati jednu osobu, stvar ili pojavu koju doista vole - imena prijatelja, djece, ali mogu napisati i da vole prirodu, ples, pjevanje, čokoladu, smijeh… Na taj način Valentinovo mogu proslaviti i svi koji nisu u vezama, a opet osjećaju ljubav u svom životu, jer su svi ljubavni odnosi jednako ljubavni. Cilj događaja nije samo podsjetiti da ljubav zaslužuje da je slavimo i da ne može biti precijenjena, već i da ljubav ne bismo smjeli poistovjećivati s partnerskom ljubavlju, jer je ona samo jedan od bezbroj mogućih ljubavnih odnosa”, kaže Bruno Šimleša i dodaje kako će tako proslaviti i uspjeh svoje šeste knjige, “Ljubavologija”, inače najčitanije publicističke knjige u 2011. godini.
 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više