Uz romantični roman u izdanju Mozaik knjige, na dar i knjižica s ljubavnim izrekama!

Do 15. veljače u svim knjižarama Mozaik knjige traje posebna akcija – uz kupovinu bilo kojeg romana iz edicije Kraljice ljubavnih romana, besplatno dobivate i knjigu “Ljubav – 1000 antologijskih aforizama”

Big 447 1478

“Bog je htio da budemo sretni i zato je usadio u nas potrebu za srećom, ali on je htio da budemo sretni svi zajedno, a ne pojedinačno i zato je ugradio u nas potrebu za ljubavlju. Stoga, ljudi mogu biti sretni samo kada budu voljeli jedni druge.” Jedan je to od 1000 antologijskih aforizama, ovaj iz pera Lava Nikolajeviča Tolstoja, kojeg možete pronaći u knjižici “Ljubav – 1000 antologijskih aforizama”. A knjižicu imate priliku dobiti besplatno ako do 15. veljače kupite jedan od ljubavnih romana u izdanju Mozaik knjige. U svim knjižarama Mozaik knjige u tijeku je, naime, akcija u povodu Valentinova, a besplatna knjižica dobiva se na poklon uz bilo koji kupljeni roman iz edicije Kraljice ljubavnih romana.

Želite li za praznik ljubavi obradovati neku vama dragu osobu, u ponudi je cijeli niz ljubavnih romana, a u Mozaik knjizi posebno ističu novi roman Susan Elizabeth Phillips, “Gospodin nedoljivi”. U središtu radnje su
Lucy Jorik, kćerka bivše predsjednice Sjedinjenih Američkih Država, i Meg Koranda, koja je poznata samo po svojim slavnim roditeljima. Jedna od njih tek što se nije udala za Gospodina Neodoljivog - Teda Beaudinea - najdražeg sina gradića Wynette u Teksasu. Druga nije sretna zbog toga i odlučila je spasiti prijateljicu od čemera. Ali iako Meg zna da je razaranje vjenčanja najbolje prijateljice ispravna stvar, nitko drugi kao da se ne slaže s njom. Što je najgore što se može dogoditi? Da joj srce osvoji jedan jedini Gospodin Neodoljivi? Nemoguće. Ni najmanje moguće...

Čitateljice ljubavnih romana sigurno će obradovati i “Otkupnina” Julie Garwood, čija je radnja smještena u mračne dane nakon smrti Rikarda lavljeg srca. Engleska pada pod vlast tiranski raspoloženog vladara i njegovih ulizica, a u mrežu okrutnih dvorskih spletki, protiv svoje volje, upliće se i prelijepa djeva Gillian koja je kao dijete na vlastitoj koži iskusila okrutnost i nečovječnost gramzivog i častohlepnog baruna Alforda. U želji da se dokopa dragocjene kutije s blagom i preda je budućem kralju u zamjenu za pozamašnu nagradu, Alford će razoriti njezin dom i ubiti njezina oca. No blago će mu svejedno iskliznuti iz prstiju. Više od desetljeća nakon tog tragičnog događaja, mlada ljepotica, na zahtjev okrutnog baruna, bit će primorana suočiti se s prošlošću i riješiti tajnu nestalog blaga. Sudbina joj šalje pomoć u liku neodoljivog ratnika Brodicka Buchanana, poglavara škotskog klana…

U romanu Stephanie Laurens, “Kamo te srce vodi”, upoznajemo Penelope koje se pojavljuje u krugovima londonskog visokog društva samo da bi zadovoljila društvene norme. Barnaby se čak ni tome ne pokorava. Njezin ljubopitiv i nemirni duh traži više, a to pronalazi nesebično se brinući za djecu bez roditelja. Njegov briljantan um ne troši se u beskrajno dosadnim salonskim raspravama rezerviranim za plemenitu gospodu - on vrijeme provodi u raskrinkavanju i razbijanju najjačih kriminalnih organizacija u Londonu. Napokon, sudbina ih spaja - četiri njezina štićenika netragom nestaju, a samo on može dokučiti gdje i kako započeti potragu. Barnaby Adair i Penelope Ashford, pretražujući zajedno opskurne londonske četvrti istodobno rješavaju okrutan zločin, ali i svoje sudbine... koje su nepovratno isprepletene i zauvijek zapečaćene.

Brenda Joyce u “Tamnim plamenovima” čitateljice upoznaje s Jane Barclay koja stiže u u golemo kameno zdanje, gdje upoznaje njega - divljeg, eksplozivnog, neotesanog teksaškog bludnika. Zajedno će biti uvučeni u mračnu oluju njihovih strastvenih sudbina... i divlju, proždiruću ljubav. U “Pepelu na vjetru” Kathleen E. Woodwiss glavna je junakinja ponosna južnjakinja Alaina MacGaren koja tijekom Američkog građanskog rata ostaje bez obitelji pa napušta dom prerušena u momka. Cole Latimer obavlja dužnost kirurga u vojnoj bolnici i trudi se pomoći “momku” da prevlada nevolje. Njezina je maškarada uskoro otkrivena i nepravedno je optužena za teške zločine. Ona uz Coleovu pomoć, koju tvrdoglavo odbija, uspijeva prevladati sve nedaće.
 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više