Promocija drugog izdanja “Škole života” i inspiracijskih kartica

U zagrebačkoj knjižnici “Bogdan Ogrizović” sutra će Bruno Šimleša promovirati drugo izdanje svoje knjige “Škola života” i inspiracijske kartice s citatima iz knjige.

“Škola života” Brunina je knjiga koja objedinjuje praktičnost “Tajne” i dubinu knjiga Eckharta Tollea, a ako ste već pročitali knjigu i uživali u njoj, onda će vam se sigurno svidjeti i inspiracijske kartice, koje je također objavila zagrebačka nakladnička kuća V.B.Z.

Pedeset i šest inspiracijskih kartica sadrže neke od najljepših misli iz “Škole života”, a autor ih je, kako kaže, odlučio kreirati kao podsjetnik na najintimnije i najnadahnutije dijelove knjige koji otkrivaju savršenu ljepotu svijeta u nama i oko nas.

“S karticama se igrajte kako god želite. Izvlačite ih u trenucima kada vam je potrebna inspiracija i usmjerenje ili probajte naći odgovore na neka svoja pitanja. Sretno!”, piše Bruno. Kartice će u redovnoj prodaji koštati 80 kuna. Promocija kartica i knjige počinje sutra (17. travnja) u 13 sati, a adresa knjižnice je Preradovićeva 5.
 

Facebook komentari

Novo u katalogu