Poklanjamo tri paketa po dvije ulaznice za sedmo predavanje Brune Šimleše posvećeno komunikaciji

Mnogi tvrde da u ljubavnim odnosima ne bismo trebali biti apsolutno iskreni iz raznih razloga. Neki misle da bi to moglo ugroziti naš odnos, da ćemo tako nekada povrijediti partnera ili pak da neke stvari jednostavno trebamo zadržati za sebe. Iako su to sve razumljivi strahovi, želimo li imati ispunjavajući i smislen odnos, iskrenost i otvorena komunikacija su apsolutno nužni suputnici.

Tako autor “Ljubavologije” Bruno Šimleša najavljuje sedmo od ukupno 10 predavanja “Ljubavologija u praksi”, koje će se održati u zagrebačkom kinu Europa, Varšavska 3, u srijedu, 14. ožujka, s početkom u 19 sati. Na predavanju će biti govora o potrebi za otvorenom komunikacijom, njezinim prednostima, ali i manama, a Šimleša će skrenuti pažnju i na najčešće logičke greške u promišljanju.

“Na primjer, ako neku osobu prevare tri muškarca s kojima je bila u vezi, nije ispravno zaključiti da su svi muškarci bešćutni gadovi, nego bi trebala otkriti zašto ona privlači muškarce koji su takvi. Svi nekada imamo potrebu za generaliziranjem i brzopoteznim traženjem krivca, ali mnogo je smislenije truditi se razumjeti zašto se nešto događa i onda promijeniti svoja uvjerenja ili doživljaj sebe i tako privući drugačija iskustva”, kaže autor “Ljubavologije”.

Dosadašnja predavanja “Ljubavologije u praksi” privukla su, svako pojedinačno, između 500 i 600 posjetitelja, a “Ljubavologija” je već mjesecima na ljestvici najprodavanijih knjiga. Naklada Ljevak i portal Najbolje knjige poklanjaju vam pak tri paketa po dvije ulaznice za predavanje u srijedu. Ako želite doći slušati predavanje o tome kako uspješnije komunicirati i bolje se razumjeti, dovoljno je da nam pošaljete mail sa svojim imenom i prezimenom na najboljeknjige@najboljeknjige.com. Nagradit ćemo prve tri osobe koje nam se jave, a karte će vas čekati na blagajni kina Europa, na dan predavanja, neposredno prije početka.

Karte za predavanje možete kupiti osim u kinu Europa i u Knjižari Ljevak na Trgu bana Jelačića 17, a cijena jedne ulaznice je 30 kuna.


 

Facebook komentari

Novo u katalogu