Poklanjamo vam tri paketa po dvije karte za predavanje Jorgea Bucaya!

Slavni argentinski pisac, Jorge Bucay, autor uspješnica "Ispričat ću ti priču", "Voljeti se otvorenih očiju" i "Računaj na mene", kao što smo već najavili, dolazi u Zagreb, i to predstaviti svoju četvrtu knjigu prevedenu na hrvatski jezik, "20 koraka prema naprijed"! Bucay, inače psihoterapeut, jedan je od omiljenih pisaca hrvatskih čitatelja, a u Zagreb stiže na poziv svojeg izdavača, Frakture, i to po drugi put. Bucay je već jednom gostovao u Zagrebu, u lipnju 2010. godine, kada je došao predstaviti svoj roman "Voljeti se otvorenih očiju", a ovoga puta će gostovati na tribini Razotkrivanje, u subotu, 26. svibnja, u kazalištu Kerempuh, u Ilici 31, s početkom u 12 sati. Bucay će održati predavanje, uz simultani prijevod s engleskog jezika.

Ulaznice za predavanje puštene su u prodaju i mogu se kupiti na blagajni kazališta u Ilici, po cijeni od 30 kuna, svaki dan, osim ponedjeljka, od 10 do 20 sati. Bucay će također i potpisivati svoje knjige, i to u petak, 25. svibnja, u 19 sati, u knjižari Tisak media, u Gajevoj 2, također u Zagrebu.

Piščev hrvatski nakladnik Fraktura i portal Najbolje knjige poklanjaju vam pak tri paketa po dvije ulaznice za Bucayevo subotnje predavanje. U srijedu, četvrtak i petak podijelit ćemo po jedan paket, a vaš je zadatak točno odgovoriti na nagradni zadatak. Odgovore sa svojim osobnim podacima - imenom i prezimenom - šaljite nam na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com. Danas objavljujemo prvi zadatak, a dobitnika ćemo izvući nasumičnim odabirom i njegovo ime objaviti sutra. Svi dobitnici karte će moći podići u subotu, na dan predavanja, na blagajni kazališta Kerempuh.

 

Prvi zadatak:
1. Kako se zove nova knjiga Jorgea Bucaya, koju dolazi promovirati u Zagreb?
2. Koliko je Bucayevih knjiga dosad prevedeno na hrvatski jezik?
3. Kako se zove Bucayev hrvatski izdavač?
 

Facebook komentari

Novo u katalogu