Prvi paket ulaznica za predavanje Jorgea Bucaya odlazi Dori Jurišković!

Fraktura i portal Najbolje knjige poklanjaju vam tri paketa po dvije ulaznice za predavanje slavnog argentinskog pisca koje će se održati u subotu, 26. svibnja, u zagrebačkom kazalištu Kerempuh! Danas objavljujemo drugi zadatak

Nova knjiga Jorgea Bucaya zove se “20 koraka prema naprijed”, dosad su na hrvatski prevedene četiri Bucayeve knjige, a hrvatski izdavač knjiga slavnog argentinskog pisca zove se Fraktura. Tako glase točni odgovori na naš jučerašnji zadatak u nagradnoj igri u kojoj vam Fraktura i portal Najbolje knjige poklanjaju tri paketa po dvije ulaznice za Bucayevo predavanje u Zagrebu. Prvi paket je osvojila Dora Jurišković!

Jorge Bucay, autor uspješnica "Ispričat ću ti priču", "Voljeti se otvorenih očiju" i "Računaj na mene", kao što smo već najavili, dolazi u Zagreb, i to predstaviti svoju četvrtu knjigu prevedenu na hrvatski jezik, "20 koraka prema naprijed"! Bucay, inače psihoterapeut, jedan je od omiljenih pisaca hrvatskih čitatelja, a u Zagreb stiže na poziv svojeg izdavača, Frakture, i to po drugi put. Bucay je već jednom gostovao u Zagrebu, u lipnju 2010. godine, kada je došao predstaviti svoj roman "Voljeti se otvorenih očiju", a ovoga puta će gostovati na tribini Razotkrivanje, u subotu, 26. svibnja, u kazalištu Kerempuh, u Ilici 31, s početkom u 12 sati. Bucay će održati predavanje, uz simultani prijevod s engleskog jezika.

Ulaznice za predavanje puštene su u prodaju i mogu se kupiti na blagajni kazališta u Ilici, po cijeni od 30 kuna, svaki dan, osim ponedjeljka, od 10 do 20 sati. Bucay će također i potpisivati svoje knjige, i to u petak, 25. svibnja, u 19 sati, u knjižari Tisak media, u Gajevoj 2, također u Zagrebu.

Piščev hrvatski nakladnik Fraktura i portal Najbolje knjige poklanjaju vam pak tri paketa po dvije ulaznice za Bucayevo subotnje predavanje, a vaš je zadatak točno odgovoriti na nagradni zadatak. Odgovore sa svojim osobnim podacima - imenom i prezimenom - šaljite nam na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com. Danas objavljujemo drugi zadatak, a dobitnika ćemo izvući nasumičnim odabirom i njegovo ime objaviti sutra. Svi dobitnici karte će moći podići u subotu, na dan predavanja, na blagajni kazališta Kerempuh.
 


Drugi zadatak:
1. Koje je godine rođen pisac Jorge Bucay?
2. Kako se zove glavni junak Bucayeve knjige “Ispričat ću ti priču”, a kojem su Bucay vraća u knjizi “Računaj na mene”?
3. Kako se zove psihoterapeutkinja koja je glavna junakinja romana “Voljeti se otvorenih očiju”?




 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više