Drugi paket ulaznica za predavanje Jorgea Bucaya odlazi Jasmini Hren!

Jorge Bucay rođen je 1949. godine, glavni junak njegove knjige “Ispričat ću ti priču” zove se Demián, a psihoterapeutkinja iz romana “Voljeti se otvorenih očiju” zove se Laura. Tako glase točni odgovori na naš jučerašnji zadatak u nagradnoj igri u kojoj vam Fraktura i portal Najbolje knjige poklanjaju tri paketa po dvije ulaznice za Bucayevo predavanje u Zagrebu. Drugi paket je osvojila Jasmina Hren!

Jorge Bucay, autor uspješnica "Ispričat ću ti priču", "Voljeti se otvorenih očiju" i "Računaj na mene", kao što smo već najavili, dolazi u Zagreb, i to predstaviti svoju četvrtu knjigu prevedenu na hrvatski jezik, "20 koraka prema naprijed"! Bucay, inače psihoterapeut, jedan je od omiljenih pisaca hrvatskih čitatelja, a u Zagreb stiže na poziv svojeg izdavača, Frakture, i to po drugi put. Bucay je već jednom gostovao u Zagrebu, u lipnju 2010. godine, kada je došao predstaviti svoj roman "Voljeti se otvorenih očiju", a ovoga puta će gostovati na tribini Razotkrivanje, u subotu, 26. svibnja, u kazalištu Kerempuh, u Ilici 31, s početkom u 12 sati. Bucay će održati predavanje, uz simultani prijevod s engleskog jezika.

Ulaznice za predavanje puštene su u prodaju i mogu se kupiti na blagajni kazališta u Ilici, po cijeni od 30 kuna, svaki dan, osim ponedjeljka, od 10 do 20 sati. Bucay će također i potpisivati svoje knjige, i to u petak, 25. svibnja, u 19 sati, u knjižari Tisak media, u Gajevoj 2, također u Zagrebu.

Piščev hrvatski nakladnik Fraktura i portal Najbolje knjige poklanjaju vam pak tri paketa po dvije ulaznice za Bucayevo subotnje predavanje, a vaš je zadatak točno odgovoriti na nagradni zadatak. Odgovore sa svojim osobnim podacima - imenom i prezimenom - šaljite nam na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com. Danas objavljujemo treći, ujedno posljednji zadatak, a dobitnika ćemo izvući nasumičnim odabirom i njegovo ime objaviti sutra. Svi dobitnici karte će moći podići u subotu, na dan predavanja, na blagajni kazališta Kerempuh.


Treći zadatak:
1. Koliko stranica ima Bucayeva knjiga “20 koraka prema naprijed”?
2. Kako se zove prevoditeljica Bucayeve posljednje knjige?
3. Na naslovnici koje Bucayeve knjige je fotografija mladog para?
 

Facebook komentari

Novo u katalogu