Drugi paket ulaznica za predavanje Jorgea Bucaya odlazi Jasmini Hren!

Fraktura i portal Najbolje knjige poklanjaju vam tri paketa po dvije ulaznice za predavanje slavnog argentinskog pisca koje će se održati u subotu, 26. svibnja, u zagrebačkom kazalištu Kerempuh! Danas objavljujemo treći zadatak

Jorge Bucay rođen je 1949. godine, glavni junak njegove knjige “Ispričat ću ti priču” zove se Demián, a psihoterapeutkinja iz romana “Voljeti se otvorenih očiju” zove se Laura. Tako glase točni odgovori na naš jučerašnji zadatak u nagradnoj igri u kojoj vam Fraktura i portal Najbolje knjige poklanjaju tri paketa po dvije ulaznice za Bucayevo predavanje u Zagrebu. Drugi paket je osvojila Jasmina Hren!

Jorge Bucay, autor uspješnica "Ispričat ću ti priču", "Voljeti se otvorenih očiju" i "Računaj na mene", kao što smo već najavili, dolazi u Zagreb, i to predstaviti svoju četvrtu knjigu prevedenu na hrvatski jezik, "20 koraka prema naprijed"! Bucay, inače psihoterapeut, jedan je od omiljenih pisaca hrvatskih čitatelja, a u Zagreb stiže na poziv svojeg izdavača, Frakture, i to po drugi put. Bucay je već jednom gostovao u Zagrebu, u lipnju 2010. godine, kada je došao predstaviti svoj roman "Voljeti se otvorenih očiju", a ovoga puta će gostovati na tribini Razotkrivanje, u subotu, 26. svibnja, u kazalištu Kerempuh, u Ilici 31, s početkom u 12 sati. Bucay će održati predavanje, uz simultani prijevod s engleskog jezika.

Ulaznice za predavanje puštene su u prodaju i mogu se kupiti na blagajni kazališta u Ilici, po cijeni od 30 kuna, svaki dan, osim ponedjeljka, od 10 do 20 sati. Bucay će također i potpisivati svoje knjige, i to u petak, 25. svibnja, u 19 sati, u knjižari Tisak media, u Gajevoj 2, također u Zagrebu.

Piščev hrvatski nakladnik Fraktura i portal Najbolje knjige poklanjaju vam pak tri paketa po dvije ulaznice za Bucayevo subotnje predavanje, a vaš je zadatak točno odgovoriti na nagradni zadatak. Odgovore sa svojim osobnim podacima - imenom i prezimenom - šaljite nam na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com. Danas objavljujemo treći, ujedno posljednji zadatak, a dobitnika ćemo izvući nasumičnim odabirom i njegovo ime objaviti sutra. Svi dobitnici karte će moći podići u subotu, na dan predavanja, na blagajni kazališta Kerempuh.


Treći zadatak:
1. Koliko stranica ima Bucayeva knjiga “20 koraka prema naprijed”?
2. Kako se zove prevoditeljica Bucayeve posljednje knjige?
3. Na naslovnici koje Bucayeve knjige je fotografija mladog para?




 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više