Glasajte na portalu Najbolje knjige, više se ne morate registrirati!

Na stranici Najbolje knjige, kao što već sigurno znate, moguće je knjizi koju ste pročitali dodijeliti i ocjenu, od jedan do pet, a na temelju vaših glasova potom se formiraju naše top-liste beletristike i publicistike

Big 525 1720

Na stranici Najbolje knjige, kao što već sigurno znate, moguće je knjizi koju ste pročitali dodijeliti i ocjenu, od jedan do pet, a na temelju vaših glasova potom se formiraju naše top-liste beletristike i publicistike.  Dosad ste se, da bi ste mogli knjigu ocijeniti od jednom do pet zvjezdica, morali registrirati, a sada smo cijeli sustav pojednostavili pa to više nije potrebno!

Da biste ocijenili knjigu, dovoljno je da kliknete odmah na broj zvjezdica koji joj želite dati - u slučaju da je ocjena tri, odmah kliknite na treću zvjezdicu. Glasati i dalje možete samo jedanput za jednu knjigu, ali, naravno, mozete dodijeliti glas kojem god broju knjiga želite.

Ocjenjivanje je sada jednostavnije i za book trailere, a funkcionira po istom principu - nije se potrebno registirati, nego samo kliknuti na broj zvjezdice koju mu želite dodijeliti.

Za pisanje recenzija i dalje se morate registrirati, odnosno kreirati korisnički profil. To činite tako da ispunite formu za registraciju, odnosno odaberete svoje korisničko ime i zaporku. Na e-mail adresu koju ste koristili prilikom registracije stići će mail s linkom za aktivaciju korisničkog računa. Nakon aktivacije korisničkog računa prijavite se vašim korisničkim podacima i vaše aktivno stvaranje sadržaja na portalu Najboljeknjige.com može početi! Kako bi napisali recenziju za pojedini naslov prijavite se sa svojim korisničkim podacima. Na stranici knjige koju želite recenzirati odaberite karticu "recenzije korisnika". Unesite naslov i tekst vaše recenzije te istu objavite klikom na opciju "Objavite recenziju".

Podsjećamo vas i da se na naslovnoj stranici portala možete prijaviti za naš newsletter. Dovoljno je da upišete svoju e-mail adresu u box naslovljen s "Pirmajte naš newsletter!". (N. K.)

 

 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više