Prijavite se u Ljetnu školu pisanja i naučite pisati u dvorcu!

Od 26. kolovoza do 2. rujna u dvorcu Stara Sušica u Gorskom kotaru u organizaciji CeKaPe-a održat će se druga Ljetna škola pisanja. Podsjećamo, sudjelovanje u školi, uz sve podmirene troškove, ujedno je i glavna nagrada našeg natječaja za najbolju kratku priču čije ćemo rezultate objaviti najkasnije 15. kolovoza

Big 536 1781

Pisati možete na bilo kojem mjestu, ali zašto ne biste pokušali pisati u dvorcu Stara Sušica, u Gorskom kotaru? Upravo će se tamo, od 26. kolovoza do 2. rujna, održati druga po redu Ljetna škola pisanja u organizaciji Centra za kreativno pisanje (CeKaPe). Podsjećamo, to je ujedno i glavna nagrada natječaja za najbolju kratku priču, u organizaciji portala Najbolje knjige i CeKaPe-a, čije ćemo rezultate objaviti najkasnije 15. kolovoza.

U sedam dana trajanja škole polaznici prolaze kompletan tridesetsatni program radionica pisanja, pišu zadaće i druže se u idealnom ambijentu, bez smetnji i uplitanja vanjskog svijeta, a mogu naučiti napisati kratku priču, pjesmu, književnu kritiku, književni prijevod ili početi pisati roman. Radionice vode ugledna imena hrvatske i slovenske književnosti - Miroslav Mićanović, Andrej Blatnik, Marinko Koščec, Branko Čegec, Jagna Pogačnik, Tomislav Kuzmanović, a ove godine prvi prvi put je moguće i naučiti pisati za film s Danielom Rafaelićem.

Cijena škole je 2400 kuna, a uključuje sedmodnevni puni pansion u romantičnom dvorcu Stara Sušica (noćenja plus 4 dnevna obroka: doručak, ručak, užina, večera); pohađanje jedne kreativne radionice u trajanju od 30 školskih sati (kompletan program radionice); najmanje jedan organizirani izlet goranskom šumom ili u obližnji park prirode; najmanje pet večernjih književnih programa koji uključuju - književne večeri, organizirana literarna druženja, nagradne igre i veliku zabavu završne večeri. Ove su godine kao gosti najavljeni Kruno Lokotar, Nikica Petković i Vladimir Arsenijević.

Za Ljetnu školu pisanja prijavite se na www.cekape.com, telefonom na 01/2431-071 i 091/5675-140 ili mailom na cekapecentar@gmail.com.



 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više