Drugi primjerak ‘Mikrofilma’ odlazi Mireli Jerkan, danas treće nagradno pitanje

Mario Šoštar, autor “Mikrofilma”, rođen je 1973. godine. Tako glasi točan odgovor na drugi zadatak u nagradnoj igri u kojoj vam autor romana i portal Najbolje knjige poklanjaju tri primjerka ovog napetog špijunskog trilera. Drugi primjerak odlazi Mireli Jerkan iz Kaštel Gomilice!

"Mikrofilm" počinje nestankom Martine Beck koja je, usred bijela dana, oteta ispred klinike u Göttingenu. Slučaj dobiva kriminalistički inspektor Michael Marx, ali Mario Beck, brat otete Martine, kreće u potragu za sestrom nakon dogovora sa Saveznom obavještajnom službom Njemačke koja sumnja kako su otmičari najvjerojatnije u krugovima Četvrtog Reicha. Mario tako igrom slučaja otkriva gdje mu je sestra i ujedno postaje suradnik privatne obavještajne agencije koja je također, već dulje vrijeme, na tragu Četvrtog Reicha.

Četvrti Reich neonacistička je organizacija koja želi tajanstveni mikrofilm na kojem su, navodno, spremljeni podaci o velikim količinama zlata pohranjenima u švicarske banke još za vrijeme Drugog svjetskog rata. Cilj je Viertes Reicha unovčiti zlato i ponovno uspostaviti nacističku diktaturu u Njemačkoj, ali i čitavoj Europi. Beckova potraga za sestrom protegnut će se preko nekoliko kontinenata, a da bi je pronašao morat će i sam postati član opasne nacističke organizacije. Iako mu na tajnom zadatku pomažu Interpol i Savezna obavještajna služba Njemačke, ispostavlja se da je Četvrti Reich opasna hidra koju nije nimalo lako zaustaviti...

Danas objavljujemo treće, ujedno posljednje nagradno pitanje, a vaš je zadatak točno odgovoriti i odgovor, zajedno sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt broj) poslati na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com. Dobitnika ćemo izvući nasumičnim odabirom, a u igri mogu sudjelovati svi posjetitelji. Ime trećeg dobitnika objavit ćemo sutra, a odgovore nam šaljite danas do ponoći. Sve odgovore možete pronaći ovdje, na portalu.

Treće pitanje:
Kako se zove drugi roman Marija Šoštara koji je zasad objavljen u elektronskom izdanju? 

Facebook komentari

Novo u katalogu