Naklada Ljevak i Najbolje knjige poklanjaju vam paket knjiga Alana Bradleyja!

U paketu se nalaze romani “Slast na dnu pite”, “Korov, vješala i krvnikova kukuljica” i najnoviji “Dimljena haringa bez senfa”, a vaš je zadatak točno odgovoriti na nagradni zadatak i poslati nam odgovore do ponoći

Big 565 1865

Ona obožava kemijske eksperimente, epruvete i Bunsenove plamenike, u slobodno vrijeme proučava otrove, ima samo jedanaest godina i dosad je riješila već nekoliko misterioznih zločina! Njezino ime je Flavia de Luce, a u utorak i srijedu, 12. i 13. rujna, u Zagrebu gostuje Alan Bradley, kanadski pisac koji je stvorio tu neobičnu junakinju.

Bradley, autor popularnog serijala o maloj detektivki, 12. rujna, s početkom u 19,30 sati, družit će se s hrvatskim čitateljima i potpisivati knjige u zagrebačkoj knjižnici Bogdana Ogrizovića, u Preradovićevoj 5. Ulaz je slobodan! U četvrtak, 13. rujna, s početkom u 20 sati, bit će pak održana promocija njegove treće knjige u VIP clubu, na Trgu bana Jelačića 9, također u Zagrebu. I na ovo događanje će ulaz biti besplatan, ali prije toga treba u zagrebačkoj knjižari Ljevak na Trgu bana Jelačića 17, do 13. rujna podići besplatnu ulaznicu.

Bradleyjev hrvatski izdavač, Naklada Ljevak, i portal Najbolje knjige poklanjaju vam pak jedan paket piščevih knjiga, u kojem će sretni dobitnik pronaći sva tri nastavka dosad prevedena na hrvatski jezik – “Slast na dnu pite”, “Korov, vješala i krvnikova kukuljica” i najnoviji “Dimljena haringa bez senfa”.

Vaš je zadatak točno odgovoriti na nagradni zadatak te odgovore, zajedno s osobnim podacima (ime, prezime, adresa i kontakt telefon), poslati danas do ponoći na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com. U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske, a ime dobitnika, kojeg ćemo izvući nasumičnim odabirom, objavit ćemo sutra ujutro. Sve odgovore možete pronaći na portalu.


NAGRADNI ZADATAK:

1. Kako se zove nagrada koju je Bradley osvojio za serijal o maloj detektivki, a dodjeljuje ju Britanska udruga pisaca kriminalističkih romana?
2. Što Flavijin otac mora prodati u trećem nastavku jer je obitelj na rubu bankrota?
3. Koliko je ukupno knjiga o Flaviji zasad najavljeno?
4. Kako glasi ime i prezime prevoditeljice koja je tri knjige o Flaviji prevela na hrvatski?
5. Kako se zove selo u kojem se odigrava prvi dio, “Slast na dnu pite”?




 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više