Poklanjamo vam tri primjerka bestselera ‘Tri metra iznad neba’!

Nakladnička kuća Hena com i portal Najbolje knjige u iduća tri dana poklonit će vam tri primjerka knjige koja je samo u Italiji prodana u 5 milijuna primjeraka, a prati ljubavnu priču Babi i Stepa, dvoje mladih iz različitih svjetova

Big 571 1875

Babi i Step dva su potpuno različita svijeta. Ona je dobro odgojena srednjoškolka i romantična djevojka, a on buntovan i nasilan tip. Nju automobilom voze u školu, a on gradom kruži na motoru. Step voli opasnost i mrzi pravila, a Babi potpuno obrnuto. Igrom su se slučaja sreli i počele su nevolje...

“Tri metra iznad neba” je romantično-sociološka drama o zabranjenoj ljubavi između dvoje mladih koji su se, premda različiti, a možda upravo zbog toga, našli u nevjerojatnoj vezi koja je istovremeno bila i neizbježna. Osjećaji koji su ih preplavili bili su iskustvo prve prave ljubavi, one koja se pamti unatoč svim zabranama. U ovoj dirljivoj priči mladići su buntovnici koji jure na motorima, izlažući se riziku i opasnostima dok djevojke maštaju o muškarcu svog života. Federico Moccia napisao je snažnu i dirljivu ljubavnu priču, a istodobno i kroniku jednog doba i jedne generacije koja je osvojila talijanske čitatelje i prodala se u više od 5 milijuna primjeraka.

Nakladnička kuća Hena com, koja je objavila knjigu na hrvatskom jeziku, i portal Najbolje knjige u iduća tri dana poklonit će vam tri primjerka ovog prelijepog romana. Vaš je zadatak točno odgovoriti na nagradni zadatak te odgovore, zajedno s osobnim podacima (ime, prezime, adresa i kontakt telefon), poslati danas do ponoći na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com. U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske, a ime dobitnika prve knjige, kojeg ćemo izvući nasumičnim odabirom, objavit ćemo sutra ujutro. Sve odgovore možete pronaći na portalu.
 


NAGRADNI ZADATAK:
1. Koliko stranica ima roman “Tri metra iznad neba”, u izdanju nakladničke kuće Hena com?
2. Gdje je i koje godine rođen autor romana, Federico Moccia?
3. Kako se zove djevojka koja je također zaljubljena u Stepa, a nije Babi?




 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više