Drugi primjerak romana 'Tri metra iznad neba' odlazi u Lekenik, danas treći nagradni zadatak

Prema romanu "Tri metra iznad neba" snimljene su dvije verzije filma - talijanska i španjolska; u španjolskoj verziji filma Step se zove H.; nastavak romana "Tri metra iznad neba" na talijanskom se zove "Ho voglia di te" i objavljen je 2006. godine. Tako glase točni odgovori na naš jučerašnji zadatak u nagradnoj igri u kojoj vam nakladnička kuća Hena com i portal Najbolje knjige poklanjaju tri primjerka talijanskog bestselera, prodanog samo u Italiji u 5 milijuna primjeraka. Nasumičnim odabirom izvukli smo dobitnika i drugi primjerak knjige odlazi Ivi Radeljević u Lekenik. Čestitamo!

Babi i Step dva su potpuno različita svijeta. Ona je dobro odgojena srednjoškolka i romantična djevojka, a on buntovan i nasilan tip. Nju automobilom voze u školu, a on gradom kruži na motoru. Step voli opasnost i mrzi pravila, a Babi potpuno obrnuto. Igrom su se slučaja sreli i počele su nevolje...

"Tri metra iznad neba" je romantično-sociološka drama o zabranjenoj ljubavi između dvoje mladih koji su se, premda različiti, a možda upravo zbog toga, našli u nevjerojatnoj vezi koja je istovremeno bila i neizbježna. Osjećaji koji su ih preplavili bili su iskustvo prve prave ljubavi, one koja se pamti unatoč svim zabranama. U ovoj dirljivoj priči mladići su buntovnici koji jure na motorima, izlažući se riziku i opasnostima dok djevojke maštaju o muškarcu svog života. Federico Moccia napisao je snažnu i dirljivu ljubavnu priču, a istodobno i kroniku jednog doba i jedne generacije koja je osvojila brojne čitatelje, ne samo u Italiji.

Danas objavljujemo treći, ujedno posljednji nagradni zadatak, a na vama je da točne odgovore, zajedno s osobnim podacima (ime, prezime, adresa i kontakt telefon), pošaljete danas do ponoći na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com. U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske, a ime dobitnika treće knjige, kojeg ćemo izvući nasumičnim odabirom, objavit ćemo sutra ujutro. Sve odgovore možete pronaći na portalu.

TREĆI NAGRADNI ZADATAK:
1. U što je Babi upala dok su ona i Step bježali od policije, a zbog čega je morala skinuti svu odjeću?
2. Kako se zove Babina prijateljica koja leži u njezinom krevetu i pretvara se da je ona kad je dođe prije spavanja poljubiti Babina majka Raffaella?
3. Čime su zaljubljeni u Italiji okitili rasvjetni stup na rimskom mostu Milvio?


 

Facebook komentari

Novo u katalogu